کد خبر:۴۹۰۲۳۵

افت قوای جسمانی پرسپولیس و از دست دادن موقعیت ها

پرسپولیس در نیم فصل دوم علاوه بر مشکل گل نزدن با مشکل جدیدی هم مواجه شده است که آن هم قوای جسمی بازیکنان تیم بوده است.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، پرسپولیسی که در بسیاری از بازی‌های نیم‌فصل اول و بعد از اوج گرفتنش در دقایق پایانی بازی و وقت‌های تلف شده نتایج را تغییر می‌داد حالا در وقت‌های تلف شده گل می‌خورد و امتیاز از دست می‌دهد. این اتفاق طی دو سه هفته اخیر برای دومین بار در بازی سایپا رخ داد و دو امتیاز دیگر هدر رفت. همچنین در  سه بازی اخیر پرسپولیس، این تیم در نیمه‌های دوم افت می‌کند و توان بدنی لازم برای پرس حریف را ندارد.

 

پرسپولیس حدود 25 دقیقه مقابل فولاد بد بازی کرد و میدان را به حریف داد ضمن اینکه در بازی با ذوب‌آهن هم این اتفاق رخ داد و دقیقه 92 گل خورد.

 

در این میان برخی روی این مساله متمرکز شده‌اند که پرسپولیسی‌ها قوای بدنی خود را تقسیم نمی‌کنند و در نیمه دوم کم می‌آورند و برخی دیگر می‌گویند استرس باعث عقب نشینی می‌شود و این مشکل ناشی از ذهنیت بازیکنان است.

 

به هر حال اگر روی بحث قوای جسمانی پرسپولیسی‌ها دقیق شویم نمی‌توانیم بپذیریم این تیم همانی است که گل مساوی دربی را دقیقه 5+90 زد و در مشهد در همین زمان از شکست فرار کرد.

 

با این حساب شاید بهتر است برانکو و تیم فنی‌اش بیشتر روی بحث گل نزدن‌های بازیکنان کار کنند و اینکه چطور تیمی که این همه موقعیت گل می‌سازد نمی‌تواند بیش از یک بار از موقعیت‌هایش استفاده کند.البته برانکو بارها گفته است که با بازیکنان روی از دست دادن موقعیت های گل کار می کنیم اما گویا این کار کردن ها کافی نبوده و پرسپولیس همچنان از ضعف ها رنج می برد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار