رونالدو: به کسی توهین نکردم
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۲۱۱۰
پس از مصاحبه جنجالی با مارکا؛

رونالدو: به کسی توهین نکردم

ستاره پرتغالی تیم فوتبال رئال مادرید در واکنش به تبعات مصاحبه خود با مارکا گفت: من به کسی توهین نکردم، منظورم سطح مصدومیت‌ها بود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، کریستیانو رونالدو پس از شکست یک بر صفر تیمش برابر اتلتیکومادرید در برنابئو به خبرنگار مارکا گفته بود که اگر همه بازیکنان در سطح او بودند اکنون در صدر جدول لالیگا بودیم.

کریس در این رابطه تصریح کرد: من منظورم سطح مصدومیت‌ها بود و می‌خواستم بگویم که اگر همه بازیکنان در شرایط آمادگی جسمانی من بودند دیگر هیچ مشکلی نداشتیم، چرا باید چنین حرفی بزنم و ادعا کنم که از بقیه بهتر هستم، شما مرا می‌شناسید و می‌دانید که هرگز چنین ادبیاتی ندارم.

رونالدو درباره هم‌تیمی‌هایش گفت: گرت بیل یا بنزما اگر از من بالاتر نباشند، پایین تر نیستند، من به آنها توهین نکردم منظورم این بود که اگر مصدوم نبودند و در کنار هم بودیم به نتایج بهتری دست پیدا می‌کردیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار