رونالدو از همتیمیهای خود عذرخواهی کرد
مهاجم پرتغالی تیم فوتبال رئال مادرید در جلسه تمرینی روز دوشنبه، همتیمیهای خود را جمع کرد و در خصوص انتقادات تندی که علیه آنها مطرح کرده بود، با آنها به گفتگو پرداخت.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، کریستیانو رونالدو پس از شکست یک بر صفر رئال مادرید مقابل اتلتیکومادرید در شهرآورد مادرید، در «راهروی مصاحبه» در گفتگو با رسانه ها عنوان کرد اگر همتیمیهایش در حد و اندازه وی بودند تیم آنها در صدر جدول قرار داشت.
این اظهارات واکنش های متعددی در پی داشت و حتی برخی از بازیکنان رئال مادرید به این گفته ها اعتراض کردند.
دامنه واکنش ها به آنجا کشیده شد که «خوردی مستره»، نایب رئیس باشگاه بارسلونا، هم گفت در تیم آنها هرگز چنین فضایی وجود ندارد و رونالدو نمی بایست این اظهارات را بیان می کرد.
رونالدو روز گذشته در تمرین تیم فوتبال رئال مادرید در «والده بباس» هم تیمی های خود را جمع کرد و گفت قصد بی احترامی به آنها را نداشته است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.