کد خبر:۴۹۲۸۳۳

«شیوع» داستانی پرکشش با نمره‌ای ضعیف برای کارگردانی

مجموعه تلویزیونی «شیوع» علی‌رغم حاشیه‌هایی که در ابتدای پخش داشت، توانسته نظر مساعد مخاطبان را به خود جلب کند.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، با اینکه این روزها سفره رنگینی از انواع تولیدات ماهواره‌ای سعی در جلب توجه مخاطبان با سلایق مختلف را دارند و با کمی دقت می‌توان گفت که سیما در تأمین برنامه برای سلیقه‌های کیفی مخاطبان کمتر توانسته گوی رقابت از رقیبان خود برباید. با اینحال چند مجموعه تلویزیونی گام‌های جدید و مخاطب پسندی برداشته که از سلیقه‌های رنگارنگ مخاطبان نیز نمره قبولی می‌گیرد. از جملة آن‌ها می‌توان به مجموعه تلویزیونی شیوع اشاره کرد.

 

شیوع ساختاری جدید و متنی پرکشش دارد که به لطف بکر بودن موضوعش در ایران موفق شده هر شب برای 45 دقیقه طیف گسترده‌ای از مخاطبان را مقابل تلویزیون ملی بنشاند، بدون آنکه خسته‌کننده و ملالت‌آور باشد. اگرچه اشتباهات کارگردانی فاحش آن از دید مخاطب عام نیز پوشیده نیست و متخصصان و منتقدان نمره ضعیفی به کارگردانی این مجموعه می‌دهند اما قصه پر جذبه آن توانسته یاری‌رسان کار از دید مخاطب باشد.

 

این مجموعه تلویزیونی که اولین در نوع خود است و ضمن پوشش بخشی از فعالیت‌های سازمان پدافند غیرعامل به صورت اختصاصی به موضوع حملات زیستی و دسیسه ابرقدرت‌ها و جنایات غیرانسانی آن‌ها می‌پردازد با مشارکت مرکز امور نمایشی سیما (سیما فیلم) و سازمان پدافند غیرعامل کشور تولید شده است. این مجموعه تلویزیونی اگرچه بر اساس اعلام دست اندرکاران آن 12 قسمتی است اما تاکنون حاشیه‌ها و خبرسازی‌های بسیاری داشت.

 

تنها نکته‌ای که در متن موجب اندکی سوءتفاهم، آن هم در میان برادران مهاجر افغانستانی شده نقطه آغازین این مجموعه تلویزیونی است. بدین ترتیب که بیماری مهلکی با قصد و نیت قبلی فردی جاسوس توسط مرد مهاجری به داخل کشور عزیزمان وارد می‌شود. البته فرد مهاجر خود نیز از بیماری آگاه نیست و  در واقع قربانی یک توطئه است، با این حال آنچه مسلم است در ادامه پخش این سریال دستان پشت پرده آشکار شده و بر دوستی دو ملت ایران و افغانستان تأکید خواهد شد اما برای قضاوت در مورد هر کاری، باید صبور بود و تا پایان ماجرا آن را مورد بررسی قرار داد.

 

منبع:‌ فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار