پرسپولیس شانس اصلی قهرمانی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۲۸۸۷
پنجعلی:

پرسپولیس شانس اصلی قهرمانی است

کاپیتان پیشین تیم ملی ایران گفت: دینمان را هرچند کوچک به خانواده های رضا احدی و همایون بهزادی ادا کنیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، محمد پنجعلی پس از اتمام دیدار دو تیم فوتبال رسانه ورزش با منتخب پیشکسوتان استقلال و پرسپولیس با اظهار تاسف از درگذشت رضا احدی و همایون بهزادی گفت: امروز خیلی از دوستان قدیمی ام را دیدم و خاطرات زیادی برایم زنده شد اما دوست دارم که این بازی های دوستانه قبل از اینکه کسی از دنیا برود برایشان انجام بگیرد و خود آنها حضور داشته باشند.

 

محمد پنجعلی در خصوص شرایط پرسپولیس نیز گفت: خوشبختانه پرسپولیس نتایج قابل قبولی کسب کرده و از لحاظ فنی توانسته با بازی های خوبی که از خود ارائه می دهد تماشاگران را به ورزشگاه جذب کند.با آمدن برانکو، پرسپولیس متحول شده و توانسته بازیهای خوبی از خود ارائه دهد و من فکر می کنم که این تیم یکی از شانس های اصلی قهرمانی در پایان فصل است.

 

محمد پنجعلی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم در لیگ امسال هر تیمی که لیاقت و شایستگی قهرمانی را دارد به این مهم دست پیدا کند.

پربازدیدترین آخرین اخبار