تيم دو نفره ايران به مرحله يک هشتم پاياني مسابقات راه يافت
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۳۲۵
رقابت هاي پينگ پنگ آسيا

تيم دو نفره ايران به مرحله يک هشتم پاياني مسابقات راه يافت

تيم دو نفره احدي و مالميري در جمع 16 تيم برتر مسابقات دو نفره پينگ پنگ قهرماني آسيا در هند قرار گرفتند.

به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، در ادامه مسابقات پينگ پنگ قهرماني آسيا که در لوکنو هند برگزار مي شود، تيم دو نفره مهران احدي و واحد مالميري ملي پوشان پينگ پنگ ايران موفق شدند به جمع 16 تيم برتر آسيا راه يابند.

اين دو پينگ پنگ باز کشورمان در دو مسابقه ابتدايي خود با نتايج مشابه 3 – 1 از سد دو تيم از هند گذشتند و به مرحله يک هشتم پاياني اين رقابت ها صعود کردند .

در اين مرحله از بازي ها تيم دونفره ايران به ديدار قهرمانان جهان از چين رفتند که در پايان با وجود ارائه بازي خوب  نتوانستند به برتري برسند و نتيجه بازي به سود چيني ها تمام شد.

تيم مهران احدي و واحد مالميري در مسابقات جهاني ژاپن نيز موفق شده بودند تا مرحله يک شانزدهم صعود کنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار