کد خبر:۴۹۳۴۲۹

۳۲ نامزد با کمتر از ۲۰ رای! + عکس

نتایج منتشر شده حکایت از آرای کمتر از ۲۰ رای توسط ۳۲ نفر دارد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، انتخابات مجلس شورای اسلامی در حالی به پایان رسید که پیش از آن مباحث گسترده ای پیرامون حضور پرتعداد نامزدها در این انتخابات مطرح شده بود، امری که انتقاد شماری از کارشناسان را در بر داشته و آنان را به ارائه پیشنهادهایی جهت کاهش حضور افراد مختلف وا داشته بود.

 

حال و با اتمام انتخابات و بیرون آمدن لیست آرای کسب شده توسط نامزدها می توان اذعان نمود که به جز افراد حاضر در دو لیست اصلاح طلبان و اصولگرایان، سایرین آرای اندکی را به دست آورده اند.

 

برآورد لیست منتشر شده توسط وزارت کشور نشان می دهد که 32 تن از نامزدها بین 20 تا صفر رای را به خود اختصاص داده اند، بیش از 210 تن نیز کمتر از 1000 رای را کسب نموده اند، امری که می توان آن را از نکات منفی انتخابات در ایران دانست.

 

آرای کم اخذ شده توسط نامزدها مختص به چهره های ناشناس نبوده و دامان چهره های سرشناس را نیز گرفته است. به طور نمونه محمد غرضی وزیر پیشین و نامزد انتخابات ریاست جمهوری دور قبل تنها موفق به اخذ 34 هزار رای شده و در جایگاه شصت و هشتم قرار گرفته است. سید شهاب الدین صدر رئیس پیشین نظام پزشکی، نائب رئیس مجلس اسبق نیز موفق به کسب 32 هزار رای شده و در مکان هفتادم قرار گرفته است.

 

از سایر شخصیت های مطرح می توان به افراد زیر اشاره نمود: حسین طلا (نماینده مجلس نهم) نفر 62 با 74 هزار رای، حسن غفوری فرد (وزیر سابق و نماینده پیشین) نفر 63 با 57 هزار رای، مهدی کوچک زاده (نماینده مجلس نهم) نفر 64 با 46 هزار رای، محمد خوش چهره (وزیر) نفر 67 با 39 هزار رای، سید مهدی هاشمی (وزیر) نفر 72 با 25 هزار رای، حسین شیخ الاسلام (نماینده) نفر 74 با 23 هزار رای، حسن بیادی (عضو شورای شهر تهران) نفر 76 با 20 هزار رای، محمد حسن طریقت منفرد (وزیر) نفر 90 با 11 هزار رای.

 

نکته حائز اهمیت در آرا منتشر شده اختلاف رای 600 هزار نفری میان فرد شصتم با نفر شصت و یکم می باشد ( محمد ناظمی اردکانی نامزد اصولگرا با 626 هزار رای و سید محمد میرکاظمی با 80 هزار رای) که نشان از توجه ویژه مردم تهران به لیست جریان های اصلی کشور می باشد، که حکایت اعتماد بالای آنان به احزاب مورد علاقه می باشد که این امر خود افزایش توسعه سیاسی شهروندان تهرانی را نشان می دهد.

 

امید است تا انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی (چهار سال آینده)، مسئولین کشورمان قوانینی سخت گیرانه تر و با انضباط هرچه بیشتر اتخاذ نمایند تا زمینه حضور افراد کارآمد در انتخابات و حذف افراد ناشایست و فاقد صلاحیت اولیه فراهم آمده و ناظرین انتخابات نیز پیش از آن راحت تر بتوانند کارنامه های افراد ثبت نام کرده را جهت کشف احراز یا عدم احراز صلاحیت شان بررسی نمایند.

 

 

منبع: فرهنگ نیوز

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۰
مگه می شه کسی رایش صفر باشه مگه این که خودش هم به خودش رای نداده باشه؟
33
0
امین
۱۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۱
دقیقاً . این چند نفر آخر لیست باید درباره انگیزه هایشان برای ثبت نام و شرکت در انتخابات واقعاً تحقیق جدی شود! کسی که حتی خودش هم به خودش رای نداده و فقط ثبت نام کرده تا بیت المال را صرف پروسه تایید صلاحیت خود کرده باشد واقعاً جای شک و شبهه دارد!
حجت
۱۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۴
طرفم هرچی باشه باید یه رای بیاره مگه میشه همچین چیزی خودش رای نده پدرمادرش چی؟ پدرمادرش نه خانوم و فرزنداش چی؟ یعنی واقعا میشه؟
با این وجود باید به انتخابات شک کرد
انتخابات الکترونیکی رو باید اجرا میکردن
باور کنید اگر اجرا میشد خیلی ها میفهمیدن این خر بیار باقالی جمع کن نیست
SNIPER
Iran (Islamic Republic of)
۱۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۹
مردمی بودن یعنی همین اشکال نداره اینا از اون شاگرداین که صفر رو خودشون گرفتن نه اینکه بوقچیهای تبلیغاتی برای منافع خودشون تبلیغشون کنن ... اینا تمرین میکنن خودشون نمره بگیرن نه بهشون نمره بدن ... اینا اگر کار مجلس و یاد بگیرن از توشون میشه امیرکبیر ساخت.
6
0
محسن
Iran (Islamic Republic of)
۱۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۰
ساکت حرف نباشه . خودشون هم به اصلاح طلبا رای دادن به خودشون ندادن . رای ها دقیق هستن . هیس
9
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۶
lمجلس تنها مکانی است که افرادی که فکر می کنند می تونن برای مردم کار کنن به راحتی و بدون جناح بازی و سیاسی بازی وارد بشن. مگر مرحوم مدرس همین طور نبود؟ به دلیل سیاسی بازی براش زدن رای صفر.
مقاله شما توهین به شعور ملته.
1
4
وحید
Iran (Islamic Republic of)
۱۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۲
مگه داریم! مگه میشه! اگه خانواده و دوستان و آشنایان ی نیم نگاهی داشته باشن حد اقل 100 رای میشه!
هه هه
البته طرف به خودش رای نداده.
8
0
کوروش
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۱:۱۶
خیلی از اینا انصراف دادن، نمونش یه نماینده بود که انصراف داده بود و وزارت کشور معلوم نبود چرا همه رای هاشو باطل کرده بود الا یه رای که براش در نظر گرفته بود!!!
3
0
الف رسول پور
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۲
به اون 5 نفر آخر بایست گفت آفرین و احسنت، یعنی خودشون رو برتر از کاندیدای دیگه ندونستند و در تصمیم گیری برای کشور مصالح خودشون رو بر منافع ملی ترجیح ندادند. واقعا اینا قابل تقدیر هستند. کاش اونایی که در رای دادن فامیل بازی و جناح بازی رو ملاک قرار میدادن ادب مملکت داری رو از اینا می آموختند. دکتر سلام، جایی برای شخصیّت هفته داشتید از این بزرگواران هم یادی کنید خواهشا.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار