به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، انتخابات مجلس شورای اسلامی در حالی به پایان رسید که پیش از آن مباحث گسترده ای پیرامون حضور پرتعداد نامزدها در این انتخابات مطرح شده بود، امری که انتقاد شماری از کارشناسان را در بر داشته و آنان را به ارائه پیشنهادهایی جهت کاهش حضور افراد مختلف وا داشته بود.
حال و با اتمام انتخابات و بیرون آمدن لیست آرای کسب شده توسط نامزدها می توان اذعان نمود که به جز افراد حاضر در دو لیست اصلاح طلبان و اصولگرایان، سایرین آرای اندکی را به دست آورده اند.
برآورد لیست منتشر شده توسط وزارت کشور نشان می دهد که 32 تن از نامزدها بین 20 تا صفر رای را به خود اختصاص داده اند، بیش از 210 تن نیز کمتر از 1000 رای را کسب نموده اند، امری که می توان آن را از نکات منفی انتخابات در ایران دانست.
آرای کم اخذ شده توسط نامزدها مختص به چهره های ناشناس نبوده و دامان چهره های سرشناس را نیز گرفته است. به طور نمونه محمد غرضی وزیر پیشین و نامزد انتخابات ریاست جمهوری دور قبل تنها موفق به اخذ 34 هزار رای شده و در جایگاه شصت و هشتم قرار گرفته است. سید شهاب الدین صدر رئیس پیشین نظام پزشکی، نائب رئیس مجلس اسبق نیز موفق به کسب 32 هزار رای شده و در مکان هفتادم قرار گرفته است.
از سایر شخصیت های مطرح می توان به افراد زیر اشاره نمود: حسین طلا (نماینده مجلس نهم) نفر 62 با 74 هزار رای، حسن غفوری فرد (وزیر سابق و نماینده پیشین) نفر 63 با 57 هزار رای، مهدی کوچک زاده (نماینده مجلس نهم) نفر 64 با 46 هزار رای، محمد خوش چهره (وزیر) نفر 67 با 39 هزار رای، سید مهدی هاشمی (وزیر) نفر 72 با 25 هزار رای، حسین شیخ الاسلام (نماینده) نفر 74 با 23 هزار رای، حسن بیادی (عضو شورای شهر تهران) نفر 76 با 20 هزار رای، محمد حسن طریقت منفرد (وزیر) نفر 90 با 11 هزار رای.
نکته حائز اهمیت در آرا منتشر شده اختلاف رای 600 هزار نفری میان فرد شصتم با نفر شصت و یکم می باشد ( محمد ناظمی اردکانی نامزد اصولگرا با 626 هزار رای و سید محمد میرکاظمی با 80 هزار رای) که نشان از توجه ویژه مردم تهران به لیست جریان های اصلی کشور می باشد، که حکایت اعتماد بالای آنان به احزاب مورد علاقه می باشد که این امر خود افزایش توسعه سیاسی شهروندان تهرانی را نشان می دهد.
امید است تا انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی (چهار سال آینده)، مسئولین کشورمان قوانینی سخت گیرانه تر و با انضباط هرچه بیشتر اتخاذ نمایند تا زمینه حضور افراد کارآمد در انتخابات و حذف افراد ناشایست و فاقد صلاحیت اولیه فراهم آمده و ناظرین انتخابات نیز پیش از آن راحت تر بتوانند کارنامه های افراد ثبت نام کرده را جهت کشف احراز یا عدم احراز صلاحیت شان بررسی نمایند.
منبع: فرهنگ نیوز
با این وجود باید به انتخابات شک کرد
انتخابات الکترونیکی رو باید اجرا میکردن
باور کنید اگر اجرا میشد خیلی ها میفهمیدن این خر بیار باقالی جمع کن نیست
مقاله شما توهین به شعور ملته.
هه هه
البته طرف به خودش رای نداده.