آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۳۶۳۸
با اعلام اتحادیه فوتبال اروپا:

انتخابات ریاست یوفا برگزار نمی‌شود

اتحادیه فوتبال اروپا امروز اعلام کرد که تا زمان مشخص شدن سرنوشت پلاتینی انتخابات ریاست یوفا را برگزار نمی‌کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، میشل پلاتینی رئیس اتحادیه فوتبال اروپا که از سوی کمیته اخلاق فیفا به 8 سال محرومیت به خاطر پرونده فساد محکوم شده بود در پایان با اعتراض به کمیته استیناف محرومیت او دو سال کاهش پیدا کرد و به 6 سال رسید.

 

اما پلاتینی دست بر نداشت و دادگاه بین المللی ورزش(CAS) به عنوان آخرین پناهگاه شکایت کرد تا حقش را بگیرد و خود را تبرئه کند. در این راستا اتحادیه فوتبال اروپا امروز رسما اعلام کرد که تا زمان مشخص نشدن رای نهایی CAS درباره پلاتینی انتخابات ریاست یوفا برگزار نخواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار