کد خبر:۴۹۵۴۴۱
تحلیل خبرگزاری اسپوتنیک روسیه از رزمایش موشکی ایران

دلیل اصرار بر آزمایش موشک دور برد چیست؟

هر چند وقت به یکباره سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اقدام به آزمایش موشک های دور برد خود می نماید و در مقابل اسرائیل و کنگره آمریکا و ... قیام و قعود می‌کنند و همه به تکاپو می افتند تا ایران را تحریم کنند.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، اگر به نقشه منطقه خاورمیانه نگاه کنید متوجه می شوید ایران در موقعیت جغرایایی حساسی قرار گرفته که دور تا دور آن دشمنان قسم خورده مردم ایران مستقر هستند، اصرار بنده بر استفاده از کلمه مردم ایران آن است که ایرانی ها حق انتخاب همسایه را نداشتند ولی چون از نظر فرهنگ و تمدن و ریشه های ملی و مذهبی و فکری با همسایگان خود متفاوت هستند همیشه مورد تهدید و هجمهآنها قرار داشتند. و خصومت اینان با ملت ایران است و هدفشان نابودی مردم ایران است و هیچ ربطی به ساختار سیاسی این کشور ندارد. حال نظامی بر ایران حاکم شده که به جای انتظار حمله به فکر دفع این خطرات می باشد.تاریخ ثابت کرده که هر زمان که همسایگان ایران کوچکترین ضعف دفاعی را از ایران مشاهده کنند بلا فاصله به ایران حمله می کنند و همین مساله را از چند صد سال پیش و اخیرا در حمله عراق به ایران شاهد بودیم. دیگر بر کسی پوشیده نیست که حمله عراق به ایران تصمیم شخصی صدام حسین نبوده بلکه یک تصمیم جمعی توسط همسایگان ایران برای نابودی این کشور و چپاول ما یملک مردم ایران زمین بوده. علیرغم اینکه صدام حسین نابود شد اما هنوز این آرزو در دل همسایگاندشمن ایران باقی مانده. همه امروزه اذعان دارند اکثر جنگ هایی که امروزه در جای جای منطقه خاورمیانه شاهدش هستیم در واقع جنگ های نیابتی میان ایران و همسایگان خود مخصوصا کشورهای عرب حوزه خلیج فارس — اسرائیل و ترکیه می باشد. قطعا وقتی نام اینان مطرح می شود حامیان آنها یعنی ایالات متحده — انگلیس — فرانسه و… نیز نباید فراموش شوند. همه آنها رسما عنوان می کنند که استقرار ناوهای این کشورها در خلیج فارس رسما برای مقابله با ایران می باشد. 

 

اسرائیل نه فقط چندین بار تهدید کرده که به ایران حمله خواهد کرد بلکه حتی طبق اظهار نظر وزیر دفاع سابق این کشور آقای نتانیاهو دو بار دستور حمله را صادر کرد اما فرماندهان ارتش از بیم عواقب این حمله بر اسرائیل از اجرای دستورات خودداری کردند. همه اسناد فاش شده مبنی بر تقاضای ملک عبد الله پادشاه سابق عربستان از ایالات متحده مبنی بر بمباران ایران را مشاهده کرده اند، شایعات زیادی مبنی بر اینکه عربستان به اسرائیل اجازه عبور از فضای خود جهت حمله به ایران را صادر کرده منتشر شده. حتی برخی شایعات مبنی بر خرید سلاح های هسته ای توسط عربستان سعودی از پاکستان جهت حمله به ایران نیز اخیرا در رسانه ها منتشر شد و عربستانی ها سخت در تکاپو بودند از چین موشک های دور برد برای حمله به ایران تهیه کنند. جنگنده های اسرائیلی در چندین نوبت در آذربایجان و ترکیه مستقر شدند تا آماده حمله به ایران باشند و پس از تهدید های ایران آذربایجان و ترکیه از آنها خواستند که فرودگاه هایشان را ترک کنند. 

 

با این شرایط و این همه خصومت تنها دلیلی که همه اینان از حمله به ایران خودداری می کنند وجود تسلیحات بازدارنده ایرانی مخصوصا موشک های این کشور می باشد.

 

ایرانی ها از کانال های مختلف به اسرائیلی ها پیغام رسانده اند که در صورت ماجراجویی هواپیماهای آنها در حین بازگشت فرودگاهی جهت فرود پیدا نخواهند کرد. به همه کشورهایی که به آنها آشیانه داده اند و یا اینکه ممکن است هواپیماهای آنها نیز از آنجا عبور کند هم گفته اند که باید بدانند که همه تاسیسات زیر بنایی آنها در صورت عبور هواپیماهای دشمن از فراز این کشورها نابود خواهد شد و اگر قرار باشد به ایران حمله شود هیچ کشور دخیلی در منطقه در امان نخواهد بود.

 

دلیل خودداری فرماندهان ارتش اسرائیل از اجرای فرمان نتانیاهو هم این بود که تشکیلات اطلاعاتی آنها تاکید کرده بود که سپاه پاسداران ایران  توانسته پنجاه تا هشتاد هزار موشک در لبنان و سوریه مستقر کند و همه این موشک ها پایگاه های حساس  اسرائیل را نشانه گرفته و در صورت حمله جنگنده های اسرائیل به ایران توجیه شلیک این موشک ها به سمت اسرائیل را در اختیار ایران قرار خواهند داد. اسرائیلی ها همچنین اطلاعات موثقی به دست آورده بودند که ایرانی ها بیش از آنچه آنها تصور می کردند از درون اسرائیل و مراکز فوق العاده حساس و فوق العاده سری آن اطلاعات دارند و همین مساله خطر را برای آنها چند برابر خواهد کرد. البته فرماندهان سپاه پاسداران اخیرا تاکید کرده اند که حدود یکصد هزار موشک فقط در لبنان مستقر کرده اند.

 

یکی از دلایل به نتیجه رسیدن مذاکرات ایران با 1+5 نیز همین سلاح های بازدارنده ایران بود و تضمین ادامه اجرای برجام هم همین تسلیحات بازدارنده ایران می باشد.

 

در واقع اگر آمریکایی ها کوچکترین امیدی مبنی بر اینکه بتوانند از راه نظامی ایران را به زانو در بیاورند داشتند به هیچ وجه پای میز مذاکره با ایران نمی نشستند اما آنها بخوبی می دانستند که ایرانی ها پس از پایان جنگ با عراق عزم خود را جزم کردند تا انواع و اقسام تسلیحات دفاعی را خود تولید کنند و موشک های ایران همه پایگاه های حساس آمریکایی ها و همپیمانان شان در منطقه را نشانه گرفته. هدف از استقرار سامانه موسوم به گنبد آهنین آمریکایی ها در اسرائیل این بود که امکانات این سامانه را در مقابل موشک های ایرانی بررسی کنند و پس از برپایی چند جنگ میان اسرائیل و فلسطینی ها این سامانه نشان داد که توسط موشک های پیش پا افتاده ایرانی قابل نفوذ است چه رسد به موشک های پیشرفته ایرانی. سامانه های موشکی نوین ایران همگی به سیستم های جنگ الکترونیک نیز مجهز می باشد که با این شرایط هیچ کدام از سامانه های دفاعی موجود امکان جلوگیری از نفوذ آنها را نخواهد داشت و به همین دلیل بود که آمریکایی ها از تحویل سامانه های دفاع موشکی به عربستان سعودی خودداری کردند تا مبادا سعودی ها با داشتن این سیستم ها غره شوند و دست به ماجراجویی و حمله به ایران بزنند، بقول یکی از دیپلمات های اوروپاییدر تهران "شاید سعودی ها عقلشان نرسد اما آمریکایی ها هیچوقت منافع خود را به خطر نمی اندازند و آنها (آمریکایی ها) منافع زیادی در خلیج فارس دارند".

 

رزمایش های نظامی و آزمایش تسلیحات دفاعی مخصوصا موشک های بالستیک معمولا به این دلیل می باشد که یک کشور می خواهد به دیگران پیغام هاییبرساند و کشورهای هدف هم معمولا به سرعت پیغام را دریافت می کنند.

 

منابع مطلع اظهار می دارند، ناکامی های دیپلماتیک بین المللی عربستان در مقابل ایران از یک طرف و شکست های نظامی پیاپی یاران عربستان سعودی در مقابل یاران ایران در منطقه از سوی دیگر فوق العاده برای سعودی ها سنگین تمام شده و اخیرا در ساختار حاکمیتی این کشور زمزمه هایی مبنی بر اینکه باید کار را یک سره کرد و جنگ های نیابتی را به جنگ مستقیم تبدیل کرد شنیده می شود. سعودی ها تلاش دارند از فرصت شرایط انتخابات در ایالات متحده سوء استفاده کنند و با برپا کرده یک جنگ تمام عیار بر علیه ایران آمریکایی ها را در کار انجام شده قرار دهند. در این راستا آنها مذاکراتی را با اسرائیلی ها پشت پرده انجام داده اند تا شریک آنها در این ماجرا باشند و تصور می کنند که وقتی پای اسرائیل و عربستان سعودی در میان باشد رئیس جمهوری ایالات متحده جرئتنخواهد کرد در شرایط انتخابات آتی طرف آنها را نگیرد. 

 

از سوی دیگر علیرغم پایبندی ایران به همه تعهدات خود بر اساس برجام آمریکایی ها از عمل به تعهدات خود طبق برجام سر باز می زنند و به ترفند های مختلف زیر بار اجرای تعهدات خود نمی روند. 

 

با این شرایط آزمایش موشک های بالستیک ایران و اصرار مسئولین سپاه پاسداران بر بیان اینکه بیش از یکصد هزار موشک در لبنان مستقر کرده اند این پیغام را به عربستان سعودی و اسرائیل می دهد که ایرانی ها برای رویارویی آماده هستند و اگر اینان بخواهند قمار کنند ممکن است به یکباره با نابودی کل زیرساخت های خود مواجه شوند. وقتی ایرانی ها بیش از یکصد هزار موشک در لبنان مستقر کرده اند قطعا یکصد برابر آن را در ایران آماده دارند و این به این معنا است که ظرف چند ثانیه می توانند همه تاسیسات اسرائیل و عربستان و همپیمانان شان را نابود کنند و به قول معروف هواپیماهای آنها باید همینطور تا پایان سوخت خود در هوا به دنبال پایگاه فرود بمانند. چرا که اگر حتی همه هواپیماهای اسرائیل و عربستان سعودی بخواهند باهم به ایران حمله کنند حد اکثر یک هزار هواپیما (البته در صورتی خواب و خیالات و همه سناریوی های آنها وفق مرادشان عملی شود) خواهند بود که در بهترین شرایط ده تا بیست هزار بمب را با خود حمل خواهند کرد اما با فاصله چند ثانیه از عبور از حریم هوایی ایران در مقابل صدها هزار موشک به سمت عربستان سعودی و اسرائیل وهمپیمانان شان پرتاب خواهد شد. 

 

ایرانی ها همچنین با استفاده از پهباد های خود عکس هایی را از کانال های مختلف برای اسرائیلی ها ارسال کردند که طی آن جاسازی وجابجایی تسلیحات استراتژیک از جمله هسته ای آنها به تصویر کشیده شده بود تا این پیغام را به آنها بدهند که تحرکات سلاح های استراتژیک آنها را زیر نظر دارند و اگر نیاز باشد قبل از اینکه این تسلیحات بخواهد بار بمب افکن شود در جا آنها را نابود خواهند کرد و فاجعه ای مهلک برای آنها خواهند آفرید و عملا ایرانی ها نیازی به ساخت بمب اتمی ندارند چون نیروگاه هسته ای و بمب های اتمی اسرائیل در داخل می تواند وسیله ای برای ایران برای نابودی اسرائیل به حساب آید.

 

ایرانی ها همین کار را با آمریکایی ها و سعودی ها انجام دادند و اخیرا هم تصاویر ناو های هواپیما بر آمریکایی که از نزدیک توسط پهباد های ایرانی در خلیج فارس گرفته شده بود را به همین دلیل در رسانه ها منتشر کردند تا به آنها بگویند "بیش از آنچه فکر می کنید به شما نزدیک هستیم، در واقع بیخ گوش تان هستیم" چون فقط کافی بود همین پهباد ها مسلح باشند.

 

اینجا باید به این مساله نیز اشاره کرد که با انجام این آزمایش ها از یک سوی ایران تاکید می کند که طبق قوانین و مقررات بین المللی حق و حقوقی دارد و هیچ کس حق انکار آن را ندارد از سوی دیگر به کنگره ایالات متحده و همپیمانان این کشور می فهماند که شرایط بین المللیتغییر کرده و باید تلاش کنند با ایران کنار آیند نه اینکه با بازی های خود از انجام تعهدات بر اساس برجام سر باز بزنند.

 

بدیهی است که هیچ کس چشم به چنین سناریوهایی نه دوخته اما گویند "جواب های هوی است" و همین رزمایش ها و آزمایش ها هستند که به طرف مقابل می فهمانند که حساب کار دستش باشد مبادا خطا کند. و پیغام واقعی آزمایش های موشکی ایران هم همین است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۴
اگر بازهم بعد چند سال فشار اقتصادی اقایان نگویند اساسا نیازی به بمب نیست و چرخ اقتصاد و.. باید باهم بچرخند............
33
3
ایرانی
۲۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۲
مرحبا به پیشرفت و دور اندیشی و ایجاد امنت بین المللی فکری هم برای اقتصاد فلج و کار و در آمد مردم بکنید .دل ددی های داخلی را کاهش دهید.سوال دارم وقتی قلب راکتور را به خارج دادید آیا پول آن که چندین میلیارد دلار بود خریدید را هم گرفتید یا هم خریدید هم جنس دادید.اگر گرفتید آموزش و پرورش را دریابید.
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۱
و زمانی میرسد که حاکمان ناآگاه بر شما حکم نمایند به نام دین و با القاه اینکه دشمن هست مکر به کار گیرنده و جنگ جهانی سوم به راه بیندازند و ریشه مسلمانی رو نابود کنند باشد آمام عصری بیاید و دادرس شود
و مثل ایرانی که در خواب بیند
ب 52 هنوز اسمش لرزه میندازه تویه وییتنام راستی ما میتونیم
3
43
ناشناس
۲۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۶
ولی خود افراد ارتش امریکا خیلی از ایرانی ها می ترسن.اونها تبلیغات ایران هراسی راه انداختن و ندونستن که روی ارتش خودشون هم تاثیر میذاره واز زمان جنگ عراق این ترس خیلی زیاد تر شده . در ضمن امریکا هر لحظه بتونه به ایران حمله می کنه و منتظر اظهار نظر کسی نیست . و اینکه تا بحال هیچ غلطی نکرده نشان از صحت پیش بینی امام می کنه
ناشناس
۲۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۱
همین الان موشکهای ما تا لندن و پاریس هم می رسه اسراییل وسعودی که در حد این حرفها نیستند کاربرد ب52 هم الان فقط برای جنگ با کشورهایی مثل سومالی و جیبوتی بدرد میخوره موشک های ما بسیار کارا تر و سنگین تر از همه بمب افکن های آمریکاست
ما اسراییل را توی همون ساعت اول له میکنیم
ناشناس
۲۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۷
وای علی جان از مسلمانی صحبت نکن لطفا که افکارت کوچکترین سنخیتی با اسلام ندارد تو همون قرآنی که تو اصلا ازش خبر نداری و دیگران رو متهم به نا آگاهی میکنی به صراحت گفته شده که یهود و نصارا دشمن درجه اوا شماست که اگر دستشان به شما برسد شما را زنده نخواهند گذاشت مگر اینکه به دین و آیین آنها درآیید و جای دیگر توصیه به بالا بردن تجهیزات جنگی کرده تا دشمن به خاطر ضعف مسلمانان خیالات به سرش نزنه که البته با این نظرت بین نظرهایی که قبلا گذاشته بودی کاملا مطمئن شدم که تو اصلا به مسلمانی و مسلمان بودن اعتقادی نداری و فقط ادای دلسوزی برای اسلام رو در میاری به نظر از اسمت هم راضی نیستی و بهتره در اولین فرصت اسمت رو هم عوض کنی بزاری همون پیتر و جک و استیون و هر اسم دیگه ای که خودت دوست داری.
محمد صفدری
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۳
الله اکبر تمام توانتان را بر علیه دشمن بگیرید.احسنت برشما مدافعان اسلام .خدا یارتان باد .
62
2
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۹
ضمن تایید تحلیل شما باید به عرض برسانمعلاوه بر موشکها که باید هر روز به روزتر و کار امد تر شود شیخهای خلیخ فارس فقط قایقها و ناوچها و ناوها میتوانند نفسشانرا بگیرند علاوه بر این اگه توی جزایر ما توبها گزاشته بشند ساحل خلیج فارس باکسازی میشود
9
2
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۳
اگر تمام دنیا را پخمه حساب کنیم و خودمان را قوی از فرط این حماقت قافیه را باخته ایم . کاش واقعیت پیرامون و کشورهای دور و اطراف ما همینی بود که گفتید . ولی مسایل سیاسی و نظامی بالاتر از این حرفها هست که با چند هزار موشک بشه به قطعیت اینطوری اظهار نظر کرد . خدا به همه ادما عقل بده
20
66
محمد92
۲۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۱
این تحلیل ما نبود دوست بی دفت من ... این تحلیل ی خبرگزاری روسی بود !!
درضمن این تحلیل با این پیش فرضی گفته شده ک تمام شبکه ها و رسانه های غربی عربی گفتن ایران نابود میشه!!! اینم گفته باشه ایران اگه هرجوری بشه اما اسراییل و عربستان هم نابود میشه
البته ایران داره با انجام چنین رزمایش هایی جلوی حماقت احتمالی عربستان رو میگیره ک جنگی پیش نیاد
ناشناس
۲۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۱:۴۷
چیزی که شما نیاز داری دو کلمه است:"ایمان به غیب"،(برام مهم نیست اگه من و همفکرهام رو عقب مونده بدونی.)خدا از ما خواسته تلاشمون رو بکنیم و باقی امور رو به دست خودش بسپاریم.نباید با دیدن ظواهر دشمن قافیه رو ببازیم حتی اگر تمام تبلیغات دشمن در مورد سلاح ها و قدرتش درست باشه.تاریخ انبیای ما پر است از مثالهایی که در آنها مومنین با داشتن ابزار و اسبابی به مراتب کمتر از دشمن بر دشمن پیروز شده اند.خدا رو شکر تا اینجای کار با داشتن رهبری فرزانه(که متاسفانه دشمنان بیشتر از دوستان این هوشمندی و فرزانگی رهبر رو درک کرده اند)تلاشمون رو کرده ایم و انشالله خون انسانهای آزاده ای که با خون خود پای آرمانهای انقلاب ایستادند و الان هم ایستاده اند پایمال نخواهد شد،و سرآمد این آرماهنا رهایی همه مظلومین عالم است.
علی
۲۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۵
وقتی پهباد امریکایی اسیر می شود اون هم به سلامتی نشان از پخمه بودن انها می دهد. و اینها شواهدی بر زبون بودن انها هستند. مخصوصا که اوبامای ساده می خواهد اون را پس بدهند. یا همین چند کماندوی امریکایی که اسیر شده بودند نشان از قدرت بالای ایران می ده. ادم تا خودش نخواهد واقعیت را نمی فهمد
ناشناس
۲۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۸
بیچاره کسانی که مرغ همسایه براشون غازه!
آگاه
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۴
با سلام اگه ایران بخواهد اقتدار موشکی خودش راتکمیل کند باید از ایران مواضع داعش را در سوریه بوسیله موشک مورد هدف قرار بدهد به این ترتیب هم ایران اقتدارش را نشان میدهد هم دنیا نمی تواند اعتراضی داشته باشد اسرائیل هم حساب کار خودش را می کند این کار بهتر از رزمایش های بی هدف است که بیشتر بهانه دست دشمنان می دهد
27
18
ناشناس
۲۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۲:۴۲
پسر خوب که اسمت اگاهه اولا بی هدف نیست این موشکها به هدف شلیک میشن که تو و امثال تو زوده هدف رو بدونی و دوما اسرائیل چندین ساله حساب کار دستش امده سوما بهانه رو قبلا کسانی از جنس لیبرال و اصلاح طلب در حوزه هسته ای و غیره دادند به دشمنان

پاسداران عزیزمان بهانه نمیدن دست دشمن موشک میزنند توی وجود بهانه های دشمن
ناشناس
Netherlands
۲۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۹
آفرین بر دست وبازوی هر ایرانی با هر کش وآیین که آرش وار در مقابل دشمنان ایران زمین می ایستاد
41
2
جعفر
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۹
سرافراز باد میهن اسلامی ما ایران
سر افراز باد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی
زنده باد رهبری فرزانه و تدابیر عالی شان
53
2
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۷
شما خودتان را قوی بکنید ولی دشمن را تحریک نکنید
5
18
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۶
تنش درمنطقه همیشه وجود داشته باشه
1
9
موسی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۶
احساس عجز در بر ظالم روا مدار اشک کباب باعث طغیان اتش است
درود بر شما رزمندگان پر توان و سربازان گمنام امام زمان (ع) اگر دشمن اطمینان به پیروزی خود داشته باشد یک ثانیه در حمله به خاک ومیهن
ما درنگ نخواهد کرد
15
0
مهران
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۱
به فرموده ی قران تا میتوانید اسبان جنگی و اسلحه فراهم کنید تا دشمنان خو و دشمنان خدا را بترسانید
33
1
مرتضی احمدی
Germany
۲۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۶
درود بر پاسداران حریم جمهوری اسلامی
17
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۴
من مخالف پیشرفت ایران در تمامی زمینه ها نیستم ولی ای کاش این موشک ها و دیگر تسحیلات ایران مخفیانه آزمایش میشد تا بهانه ی بدست مخالفان با ایران نیافته و باز ما رو با تحریم کردن عقب نیاندازند. الان وضعیت کره شمالی رو ببینید چه پیشرفت ها عظیمی در زمینه های هسته ی و موشکی داشته ولی مردمش دارند از گرسنگی میمیرند. بنظرم ما در زمینه های اقتصادی پیشرفت کنیم خیلی خیلی بهتر از بمب و موشک و جنگ و ویرانی و .....
6
9
محمد
۲۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۰
عزیز دل اگر این پیشرفت ها نبود و آزمایش نمی شد و در معرض عموم قرار نمی گرفت تا هم دوستان و مردم داخل کشور ببینند و با دیدن این پیشرفت ها بدانند که برای پیشرفت باید بر قدرت خودمان تکیه کنیم و به آن افتخار کنیم و هم دشمنان قسم خورده این کشور و ملت ببینند تا جرات تجاوز به خود ندهند، که اگر اینچنین نبود تا الان به ایران حمله کرده بودند و با قصاوت تمام کل سرزمین ایران را شخم زده بودند، مانند جنگ تحمیلی 8 ساله که در صدد از بین بردن این کشور بودند و خون شهدا حافظ اسلام و این سرزمین شد.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۵
توی متن نوشته(جنگنده های اسرائیلی در چندین نوبت در آذربایجان و ترکیه مستقر شدند تا آماده حمله به ایران باشند و پس از تهدید های ایران آذربایجان و ترکیه از آنها خواستند که فرودگاه هایشان را ترک کنند) من نمی دونم چه دلیلی داره ما با دشمن های خودمون رابطه اقتصادی و.. داشته باشیم وقتی اجازه میدن برند فرودگاهاشون یعنی راضین که به ایران حمله بشه . چون دارند با اسراییل همکاری میکنند.
7
0
پربازدیدترین آخرین اخبار