در جلسه هاشمي با انجمن اسلامي دانشگاه تهران چه گذشت؟
کد خبر:۴۹۶۱۳
جلسه هماهنگي پروژه آتشفشان آشوب دانشگاهي در آستانه 16 آذر؛

در جلسه هاشمي با انجمن اسلامي دانشگاه تهران چه گذشت؟

در حالي كه 48 ساعت از جلسه اعضاي انجمن اسلامي دانشگاه تهران با هاشمي رفسنجاني در محل كار وي مي گذرد، اطلاعات جديدي از صحبت هاي رد و بدل شده در اين جلسه به دست آمد.

به گزارش گروه پاتوق شيشه اي «شبکه خبر دانشجو»، خبرنامه دانشجويان ايران با اعلام جزپياتي از جلسه روز يکشنبه آيت الله هاشمي با برخي اعضاي انجمن اسلامي دانشگاه تهران و علوم پزشکي آورده است: خبرنگار ما كسب اطلاع كرده است كه محور اصلي اين جلسه تنظيم خط اصلي حركت جريان حامي ميرحسين موسوي در آستانه 16 آذر بوده است.

بر اين اساس هاشمي رفسنجاني كه در نماز جمعه 26 تيرماه خواستار آزادي متهمين حوادث پس از انتخابات شده بود در اين جلسه هم به اعضاي انجمن تهران براي جلوگيري از برخورد احتمالي با اين افراد به خاطر وقايع احتمالي! 16 آذر در دانشگاه ها به خصوص دانشگاه تهران تضمين هايي داده است.

درحالي كه دفتر هاشمي رفسنجاني از اين ديدار يك متن كوتاه و سانسور شده ي 5 پاراگرافي منتشر كرده است، خبرها حاكي از تاكيد هاشمي بر اهميت بالاي روز 16 آذر براي جريان فوق است.

در همين حال مضمون صحبت هاي اعضاي انجمن اسلامي تهران كه به نگراني هاي اعضاي اين تشكل در خصوص برخورد با شعاردهندگان روز 16 آذر از طريق مراجع قانوني مربوط بوده است موجب شده است هاشمي رفسنجاني حرف هاي مهمي ايراد كند.

نگراني ديگر اعضاي انجمن تهران از دلسردي جنبش موسوم به سبز به خاطر عقب نشيني رهبر معنوي اين جريان بوده است كه با واكنش هاشمي مبني بر تاكيد بر لزوم حفظ اعتراض ها در سطح دانشگاه ها همراه شد.

اين سايت خبري در گزارش ديگري نيز درباره اين نشست نوشت:

خبرنگار خبرنامه دانشجويان ايران با بررسي عكس ها و متن منتشر شده اين ديدار به نتايج جالبي در خصوص علت و پشت پرده اين ديدار رسيد.

بر اين اساس حضور پايه كاران آشوب و ناآرامي هاي دانشگاهي در ديدار با هاشمي رفسنجاني و ايراد يك سخنراني پدر گونه براي اين افراد هر مخاطب زنده ي ايراني را ياد نامه معروف و مشهور وي به رهبر انقلاب مي اندازد.

در ديدار هاشمي با اعضاي انجمن تهران هاشمي بار ديگر از لزوم عدم برخورد و نگه داشتن مواضع منتقد صحبت كرد.

اين صحبت هاي هاشمي شباهت زيادي به محتواي نامه وي به رهبري دارد؛ آنجا كه هاشمي نوشته بود: با اينهمه بر فرض اينكه اينجانب صبورانه به مشي گذشته ادامه دهم، بي‌شك بخشي از مردم و احزاب و جريانها اين وضع را بيش از اين بر نمي‌تابند و آتش‌فشانهايي كه از درون سينه‌هاي سوزان تغذيه مي‌شوند، در جامعه شكل خواهد گرفت كه نمونه‌هاي آن را در اجتماعات انتخاباتي در ميدانها، خيابانها و دانشگاه‌ها مشاهده مي‌كنيم.

بر اين اساس بازي با آتش فشان هاي دانشگاه تهران كه در 2 ماه آغازين سال تحصيلي چند تجمع ساختار شكنانه براي شكستن فضاي دانشگاه به سمت حوادث بعد از انتخابات انجام دادند، نشان مي دهد آقاي هاشمي بار ديگر در انديشه ورود به حاشيه هاي سياسي افتاده است.

هاشمي در ديدار ديدار گفته است: نظام اسلامي تا جائي كه بر شانه‌هاي مردم حركت كرده همواره موفق و پيروز بوده است و اگر مردم را از نظام اسلامي بگيريم به آن خدشه وارد خواهد شد.

اين كنايه هاشمي يعني آنكه اگر در روز 16 آذر اين افراد حاضر در جمع (اعضاي انجمن تهران) به تمام سيستم دانشجويان ايراني توهين كنند با آنها برخورد نكنيد و اگر كنيد "اگر نظام نخواهد يا نتواند با پديده‌هاي زشت و گناه‌آلودي مثل تهمت‌ها، دروغ‌ها و خلاف‌گويي‌هاي مطرح شده در آن مناظره برخورد كند و اگر مسئولان اجراي قانون نخواهند و يا نتوانند به تخلّف‌هاي صريح خلاف قانون در اعلان افراد به عنوان فاسد كه فقط بعد از اثبات تخلّف در دادگاه قابل اعلان است، رسيدگي كنند و اگر فردي در موقعيت رياست جمهوري بدون مراعات ‌شأن منصب مقدسش خود را مجاز به ارتكاب چنين گناهان كبيره و اخلاق‌شكن عليرغم سوگند به مراعات شرع و قانون بداند، چگونه مي‌توانيم خود را از پيروان نظام مقدس اسلامي بدانيم؟"

يا آنكه "لذا در فرصت باقي‌مانده ضروري به نظر مي‌رسد خواسته حق حضرت‌عالي و مردم در خصوص انجام انتخاباتي سالم و پرابهت و حداكثري تحقق يابد. كاري كه مي‌تواند عامل نجات كشور از خطر و باعث تحكيم وحدت ملي و اعتماد عمومي باشد و فتنه‌گران نتوانند با حدس و گمان نصّ پيامتان در مشهد و در مرقد امام راحل را با هوس خود تحريف كنند و با ناديده گرفتن قانون، بنزين بر آتش‌افروخته بريزند."

ورود رسمي هاشمي رفسنجاني به اتاق فرماندهي آشوب طلبان دانشگاهي نشان مي دهد وي به شدت براي ساپورت اين افراد براي عدم برخورد اهميت قائل است.

برخي گزارش ها از تضعيف روحيه اين افراد در آشوب هاي دانشگاهي حاكي بوده است كه اين ديدار بر اين اساس رخ داده است.

حاضرين در جلسه اما از فعالين تجمع هاي توهين آميز به دانشجويان اخير در دانشگاه تهران بوده اند كه عكس هاي آن بهتر از يك نوشته عمل مي كنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار