آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۶۴۶۱

مدافع لوکوموتیو ازبکستان بازی با سپاهان را از دست داد

مدافع صربستانی لوکوموتیو به دلیل مصدومیت از ناحیه شانه نمی تواند تیمش را در بازی با سپاهان همراهی کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، دیدار دو تیم سپاهان و لوکوموتیو ازبکستان امروز در چارچوب هفته سوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا به مصاف هم می روند. در همین رابطه نمانیا جانیساری مدافع صربستانی تیم ازبکستاین به دلیل مصدومیت قادر به همراهی تیمش در بازی امروز نیست.


این بازیکن در ایران دچار آسیب دیدگی از ناحیه شانه شد و نتوانست در تمرین دیروز تیمش شرکت کند. این اتفاق باعث شد تا پزشکان تیم به این نتیجه برسند او بهتر است در برابر سپاهان بازی نکند. جپاروف هم در بازی با الاتحاد حضور نداشت این بار می تواند به میدان برود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار