آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۷۳۷۲

کفاشیان: انتظار برد پرگل مقابل هند را داشتیم

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: هزینه‌ای که برای تیم امید انجام دادیم به خاطر رأی جمع کردن نبود بلکه وظیفه‌مان بود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، کفاشیان پس از برتری 4 بر صفر ایران مقابل هند، اظهار داشت: بازی خوبی بود ما این انتظار را داشتیم که بچه‌ها برد خوبی را کسب کنند. کی‌روش هم از بچه‌های جوان استفاده کرد و به اصلی‌ها برای دیدار با عمان استراحت داد.

 

وی ادامه داد: کی‌روش به بازیکنان جوان هم موقعیت داده و این یعنی سازندگی. از هواداران هم تشکر می‌کنم که آمدند و حمایت کردند.

 

رئیس فدراسیون فوتبال در مورد اینکه آیا پاداش به بچه‌ها داده می‌شود یا خیر، گفت: ما به دلیل کمبود بودجه پاداش دو، سه بازی اخیر را ندادیم سعی می‌کنیم در چند روز آینده جور کنیم و به آنها بدهیم. ما برای هر بازی روند پاداش داریم و بعد از قرعه‌کشی هم روند جدید خواهیم گذاشت.

 

کفاشیان در مورد اینکه خاکپور در مصاحبه‌ای گفته است 5 میلیاردی که هزینه شده فقط به پای تیم امید نوشتند و این در حالی است که میزبانی دور اول و حضور افغانستان در ایران برای رأی آوردن کفاشیان در AFC هم شامل همان 5 میلیارد شده است، گفت: تمام 5 میلیارد برای تیم امید نبوده ما اصولاً یکی از سیاست‌هایمان این است که میزبانی بگیریم تا بچه‌ها در کشور خودمان بازی کنند. همان طور که برای جوانان و نوجوانان هم در مشهد و تبریز گرفتیم. برای تیم امید هم در مرحله نهایی کاندیدای میزبانی شده بودیم.

 

وی گفت: این هزینه‌ها برای رأی نبود و هزینه کردن وظیفه ما است باید امکانات بیشتری هم بدهیم. ما حاصل تیم امید را در بزرگسالان می‌بینیم و اینها پشتوانه تیم ملی هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار