به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، شبکه اجتماعی تلگرام یکی از کانال های پرطرفدار را مسدود کرد.
شرکت تلگرام علت مسدود شدن این کانال که حدود ۱۵۰ هزار دنبال کننده داشته را «انتشار مطالب مستهجن» عنوان کرده است.
بنابر این گزارش، سال گذشته، مدیرعامل تلگرام در پیامی در توییتر اعلام کرده بود که ما کانال های مستهجن را مسدود خواهیم کرد.
همچنین وزیر ارتباطات کشورمان سال گذشته با اشاره به اینکه اگر صفحات غیراخلاقی تلگرام مسدود نشود درباره فیلتر شدن تلگرام تصمیم جدی گرفته خواهد شد، گفته بود: اغلب کانالهای غیراخلاقی مسدود شده اند و مدیران این شبکه برای مسدود کردن کانالها قول داده اند. اگر کانالی وجود دارد بعد از تصمیمات مسدود کردن بوده و به دلیل فنی ۲۴ تا ۴۸ ساعت برای مسدود شدن کانالهای جدید زمان لازم است.در نهایت امیدواریم با حذف کانال های مستهجن و غیر اخلاقی،حرکت طبیعی به شبکه تلگرام باز گردد،چرا که هزاران کاربر ایرانی در شبکه های علمی و تخصصی تلگرام حضور دارند و از منابع مفید آن استفاده میکنند.
سید حسن موسوی چلک، رییس انجمن مددکاران اجتماعی ایران درباره کانالهای غیر اخلاقی تلگرام و روش مقابله با آنها می گوید: باید قبل از هر اقدامی به مردم، جوانان و آنهایی که با جوانان سروکار دارند، اطلاعات دقیق، بهموقع و لازم داده شود. قدم بعدی، آشنایی دقیق مردم با شبکههای مجازی و انواع اطلاعات موجود در آن است. راهکار سوم هم استفاده از مؤلفههای دینی است که میتوانند در افزایش شاخصهای اجتماعی نقش داشته باشند. دلیل اهمیت مؤلفههای دینی در این بحث این است که گرایش و وابستگی به چنین کانالهایی تحتتأثیر مجموعهای از عوامل است و صرفا به موضوعات جنسی محدود نمیشود؛ نباید دلایلی چون سرگرمی، انتقاد، کنجکاوی و… را نادیده گرفت».
موسویچلک با اشاره به لزوم بررسی انگیزههای فردی و اجتماعی ورود افراد به کانالهای غیراخلاقی، می افزاید: «افراد با انگیزههای مختلفی به سمت چنین فضاهایی میروند، یک عده برای ابراز وجود، گروهی برای پرکردن خلأهای شخصیتی خود، گروهی مروجان فرهنگ سایبری و گروهی دیگر از عوامل تولید همین فیلمها و عکسها هستند و این نشان میدهد که جامعه ما تشنه موضوعات جدی است و هشدار میدهم که اگر آدم تشنه به سمت جویی برود و بازگردد، خطرش بیشتر از تشنهای است که نمیتواند جوی آب را ببیند!»