آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۸۸۰۰

روبن غایب مهم بایرن مقابل بنفیکا

ستاره هلندی بایرن مونیخ در مصاف با بنفیکا غایب است اما احتمال دارد ستاره هم‌پستی فرانسوی وی به بازی با رقیب پرتغالی برسد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،  منابع خبری نزدی به بایرنی‌ها اعلام کردند آرین روبن در دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا یعنی جدال فرداشب با بنفیکا در ورزشگاه آلیانس‌آره‌نا غایب است. مطابق این نتایج نتایج معاینه پزشکان باشگاه باواریایی از وضعیت جسمانی ستاره هلندی و بال راست مونیخی‌ها در روز گذشته، به گونه‌ای نبوده که امکان حضور وی را برای این رویارویی مهیا کند.

 

براساس اعلام همین منابع امکان حضور کینگسلی کومان، ستاره ملی‌پوش، فرانسوی و البته هم‌پستی با روبن، برای مصاف فردا 50 درصد است.

 

این بازیکن هفته گذشته در جریان دیدارهای دوستانه ملی، آسیب‌ دید و اکنون کادر پزشکی بایرنی‌ها در تلاش هستند به موقع وی را برای بازی مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا مهیا کنند.

 

این مصاف ساعت 23 و 15 دقیقه به وقت تهران آغاز خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار