کد خبر:۴۹۹۲۲۳

جزئیات جدید کارت اعتباری ۶میلیونی/ خرید کالا با سود ۱۲درصد/ مدت بازپرداخت ۲۴ماهه شد

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی با بیان اینکه سقف خرید در کارت اعتباری با تخصیص اعتبار ۴هزار و ۲۰۰میلیارد تومانی بانک مرکزی ۶میلیون تومان است، گفت: نرخ سود این کارت ۱۲درصد و مدت بازپرداخت آن از ۱۲ به ۲۴ ماه افزایش یافته است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» محمد طحان‌پور  در رابطه با جزئیات جدید کارت اعتباری خرید کالاهای مصرفی که وزیر صنعت خبر اجرایی شدن آن را در پایان فروردین ماه اعلام کرده است، اظهار داشت: قرار بود براساس بسته اقتصادی دولت کارت اعتباری خرید کالا همزمان با دو طرح دیگر دولت برای تحریک تقاضا در سطح بازار انجام شود اما تعدد کارخانجات و کالاهای تولیدی باعث شد تا اجرایی شدن این کارت با ابهاماتی همراه شود.

 

 وی با بیان اینکه براساس این طرح قرار شد پول فروش کالاها مستقیم به حساب کارخانه داران واریز شود، افزود: اجرایی شدن این موضوع نیازمند پیاده سازی یک سیستم نرم‌افزاری در دستگاه‌های پوز فروشگاه‌ها بود که همین امر اجرایی شدن کارت اعتباری را با تأخیر مواجه کرد.

 

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تصریح کرد: در ماه‌های پایانی سال گذشته جلسات متعددی برای رفع این مشکلات برگزار شد و در نهایت اشکالات طرح برطرف شد.

 

 طحان‌پور با بیان اینکه سقف خرید در کارت اعتباری با تخصیص اعتبار 4هزار و 200 میلیارد تومانی بانک مرکزی 6 میلیون تومان است، گفت: نرخ سود این کارت 12 درصد است و در مرحله اول سه گروه بازنشستگان، فرهنگیان و مشمولین تأمین اجتماعی هر کدام به‌تعداد 350 هزار نفر می‌توانند اقدام به تهیه این کارت کنند.

 

وی تصریح کرد: بازپرداخت این کارت هم از 12 ماه به 24 ماه افزایش یافته است.

 

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی با اشاره به اینکه کالا به‌وفور در بازار وجود دارد، اظهار داشت: کسانی که سقف حقوقی ماهانه آنها یک‌میلیون و 500 هزار تومان است مشمول دریافت کارت اعتباری خرید کالا هستند.

 

طحان‌پور اضافه کرد: کارت اعتباری خرید کالا در پایان فروردین ماه سال جاری اجرایی می‌شود و به مردم توصیه می‌کنم برای حمایت از تولید ملی نسبت به خرید کالای ایرانی اقدام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار