آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۰۰۱۶

باشگاه بارسلونا با مدافع برزیلی پاری سن ژرمن به توافق رسید

سایت گل ادعا کرد باشگاه بارسلونا با مارکینیوس، مدافع پاری سن ژرمن به توافق رسید اما همچنان با باشگاه پاریسی برای انتقال این ملی پوش برزیلی در حال مذاکره است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،براساس گزارش سایت گل، مارکینیوس پذیرفت که با دستمزد سالانه 4.5 میلیون یورویی، به نوکمپ برود. ضمن اینکه باشگاه کاتالانی پیشنهادی 45 میلیون یورویی به پی اس جی داده اما این باشگاه درخواستی بیش از 50 میلیون یورو دارد.


پی اس جی همیشه اعلام کرده که مایل است مارکینیوس را تا پایان قراردادش در سال 2019 حفظ کند و پیش از این هم پیشنهاد بارسا را رد کرده بود.


اما با توجه به اینکه این بار بارسا مصمم تر از قبل برای خرید این بازیکن پا پیش گذاشته، پاریسی ها کار دشوارتری برای حفظ او خواهند داشت.


سایت گل ادعا کرده که جولیانو برتولوچی، مدیربرنامه های مارکینیوس هم مایل است که او از پاری سن ژرمن جدا شود اما او حاضر به اظهارنظر در این مورد نشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار