کد خبر:۵۰۰۸۳۴
وزارت تعاون برای حذف یارانهبگیران بیشتر منتظر مصوبه مجلس است
یک مقام مسئول وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه یارانه فروردینماه بدون حذف خانوارهای جدید، همانند لیست اسفندماه پرداخت خواهد شد، گفت: برای حذف خانوارهای دیگر منتظر مصوبه مجلس شورای اسلامی هستیم.
به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» یک مقام مسئول در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام این خبر که یارانه فروردین ماه بدون هیچ تغییری در آمار یارانهبگیران همانند اسفندماه 94 واریز خواهد شد، اظهار داشت: هماکنون 70 میلیون نفر در کشور یارانه دریافت میکنند.
وی با بیان اینکه حذف اقشار جدید از ثروتمندان، نیازمند مصوبه مجلس است، افزود: در صورت اعلام مصوبه مجلس، با توجه به بانک اطلاعاتی، خانوارهای جدید نیز حذف خواهند شد.
وی درصد خطای حذف یارانه اقشار برخوردار جامعه را در مجموع 7 الی 8 درصد اعلام کرد و گفت: اعتراض این افراد با برقراری مجدد یارانه آنها پاسخ داده شده است که در مجموعه این امر نشاندهنده درصد خطای پایین در حذف یارانه اقشار ثروتمند است.
منبع: فارس
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.