کد خبر:۵۰۰۸۵۱

فراخوان حمایت از همکاری‌های علمی و فناوری ایران و آکادمی علوم چین

فراخوان حمایت از همکاری‌های علمی و فناوری ایران و آکادمی علوم چین ابلاغ شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ فراخوان حمایت از همکاری‌های علمی و فناوری ایران و آکادمی علوم چین ابلاغ شد.متن این فراخوان به شرح زیر است:

 

بدینوسیله به استحضار پژوهشگران گرامی می رساند که پیرو تفاهم نامه امضا شده میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و آکادمی علوم چین (CAS) در خصوص تاسیس صندوق علمی راه ابریشم، اولین فراخوان این صندوق برای حمایت مالی از همکاری محققین دو طرف در سه حوزه نانو فناوری، انرژی تجدید پذیر و علوم شناختی در سال ۲۰۱۶ میلادی از تاریخ ۱۲ فروردین تا ۱۱ خرداد سال جاری باز می‌باشد. همکاری میان محققین و موسسات تحقیقاتی طرفین در سه روش زیر قابل تعریف است.

 

    پروژه های تحقیق و توسعه مشترک
    برگزاری کارگاه های مشترک
    تبادل محققین در دوره‌های کوتاه مدت (چندهفته‌ای)

 

در این چارچوب، پیشنهادات پروژه های تحقیق و توسعه و کارگاهها باید در فرم‌های تعیین شده به صورت مشترک توسط پژوهشگران ایرانی و پژوهشگران آکادمی علوم چین تنظیم گردد. سپس بطور همزمان و جداگانه، پژوهشگران ایرانی فرم های مربوطه را برای صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF) و پژوهشگران آکادمی علوم چین نیز فرمها را برای آکادمی علوم چین (CAS) ارسال می نمایند. درخواست‌هایی که فقط از جانب یک طرف ارائه شود، مورد پذیرش برای ارزیابی قرار نمی‌گیرد.

 

پس از ارزیابی پیشنهادات دریافتی توسط طرفین، از حداکثر سه پروژه تحقیق و توسعه مشترک، دو کارگاه مشترک و تبادل محققین در سقف معین حمایت صورت خواهد گرفت. اطلاعات تکمیلی در خصوص میزان و نوع حمایت مالی و نحوه ارسال مدارک متعاقبا، طی هفته جاری، از طریق تارنمای صندوق اطلاع رسانی خواهد شد. همچنین اولویت های پژوهشی هر یک از سه حوزه نانو فناوری، انرژی تجدید پذیر و علوم شناختی با هماهنگی ستادهای توسعه فناوری راهبردی متناظر با سه حوزه مذکور بزودی اطلاع‌رسانی خواهد گردید.

 

مهلت ارسال پیشنهادات مشترک حداکثر تا تاریخ ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ می باشد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار