کد خبر:۵۰۱۶۵۸

اجرای طرح "سینما سلام" در شهرهای بدون سینما

رئیس سازمان سینمایی کشور از اجرای طرح «سینما سلام» در شهرهایی که سینما ندارند؛ با هزینه کمتر و کیفیت بهتر خبر داد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو؛ رئیس سازمان سینمایی کشور گفت: امسال در شهرهایی که مجتمع فرهنگی ـ هنری دارند به‌دنبال اجرای طرح «سینما سلام» هستیم که همان سینماهای بسیار کم‌هزینه‌تر و البته با کیفیت بهتر هستند.

 

حجت‌الله ایوبی که به بوشهر آمده در حاشیه دیدار با نماینده‌ ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر و در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرگزاری صداوسیما افزود: امیدواریم  در شهرهایی که سینما ندارند اتفاق خوبی بیافتد و آنهایی که دارای مجتمع فرهنگی ـ هنری هستند تبدیل‌شان کنیم به سینما که نزدیک به 100 سالن هستند.
وی همچنین امسال را جزء سال‌های خوب سینمای ایران پیش بینی کرد و ادامه داد: امسال خیلی خوب آغاز شد و مردم نشان دادند که دیگر آشتیِ مردم با سینما یک آرزو نیست، یک حقیقت است.
 
 
وی افزود: خیلی امیدواریم که استقبال مردم از سینما فراگیر شود و عدالت فرهنگی اقتضا می‌کند در جاهایی که  سینما ندارند بتوانیم محصولات سینمایی را به نمایش بگذاریم.
ایوبی در پاسخ به پرسشی که دلیل این‌که می‌گویید امسال سال خوبی برای سینماست و مردم استقبال خوبی کردند را چه می‌دانید، گفت: از دو سال گذشته و با فعالیت این دولت به دلیل اینکه تمامی سامانه‌های سینمایی ایران سامانه‌ی یکپارچه‌ دیجیتال شد، کیفیت فیلم‌ها خیلی بهتر شد، فضای سینما فضای بهتر و امیدوارکننده‌تری است، خیلی از کسانی که فیلم نمی‌ساختند و تولید نمی‌کردند وارد این عرصه شدند و دارند تولید می‌کنند، بیشتر سالن‌های سینما در بخش‌های مختلف مانند صدا، تصویر، صندلی و ظاهر ساختمان‌هایشان بهسازی شدند و جشنواره‌های بسیارخوبی برگزار شد، استقبال مردم نیز بیشتر شد.
 
 
رئیس سازمان سینمایی کشور ادامه داد: جشنواره‌ [فجر] سال گذشته جزء بهترین جشنواره‌های چند سال اخیر بود؛ افزایش مخاطب با شیب خیلی خوب و تندی آغاز شد به‌گونه‌ای که فروش سینمای ایران سالِ 92، 25 میلیارد بود که در سال 93  به 54 میلیارد و سال 94 هم فروش سینمای کشور به 74 میلیارد رسید. در یک‌ماهه سال 95 این رقم 25 میلیارد تومان بوده است که رشد قابل‌توجهی را نشان می‌دهد.
 
 
ایوبی تصریح کرد: خیلی طبیعی‌ست که این شیب ادامه پیدا کند و البته برای ما که شیب افزایش مخاطب سینما را تعقیب می‌کنیم این شیب خیلی هم عجیب نبود. اینکه امروز در تمامی ایران مردم می‌توانند با هم فیلم‌ها را ببیند بسیار بر افزایش مخاطب سینما تأثیر گذاشته است.
 
 
این مسؤول سینمایی افزود: پیشتر 90 تا 95 درصد فروش سینمای ایران برای تهران و یکی دو شهر بزرگ بود ولی امروز آمار فروش‌ها نشان می‌دهد که نسبت تهران و شهرستان‌ها 45 به 55 درصد یا 40 به 60 درصد است و این خیلی آمار امیدوارکننده‌ای است و نشان می‌دهد که همه‌ مردم دارند با هم فیلم‌ها را می‌بینند.
ایوبی با بیان اینکه ایران جزء هشت کشور دارای صنعت بزرگ سینماست، گفت: پارسال سینمای ایران 235 جایزه جهانی در عرصه فیلم دریافت کرد و تنها کشوری هستیم که مدعی سینمای پاک و حلال در جهانیم.
 
 
وی تصریح کرد: در استان بوشهر داریم با اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیران استان صحبت می‌کنیم برای یافتن راه‌هایی برای توسعه‌ سینما و تولید آثار خوب. همچنین تقویت سینمای جوان، و سینمای مستند.
 
 
رئیس سازمان سینمایی کشوردرباره‌ تولیدات پویانمایی هم گفت: پارسال سال خوبی برای پویانمایی بود زیرا هم استقبال از «شاهزاده‌ روم» خوب بود و هم 7 تا 8 اثر خوب تولید شد و در جشنواره‌ فجر 34 شاید برای اولین بار بود که فضای جداگانه‌ای برای این گونه آثار داشتیم. پویانمایی آرام آرام دارد هویت مستقلی برای خودش پیدا می‌کند.
ایوبی افزود: امسال هم چندین فیلم‌نامه‌ی خوب پروانه‌ی ساخت گرفته‌اند و ساخت آنها آغاز شده و امیدواریم با کمکی که برای به‌روز کردن پویانمایی داریم می‌کنیم و با توجه به استعدادهای بسیارخوبی که در شهرها و استان‌های مختلف داریم پویانمایی به یک حقیقت در کشور ما تبدیل شود.
 
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار