آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۱۸۷۱
هفته بیست‌وششم لیگ برتر فوتبال

دربی جذاب‌تر شد/ برنده شهرآورد صدرنشین می‌شود

توقف صدرنشین لیگ برتر در هفته بیست‌وششم ممکن است منجر به سقوط این تیم از رده نخست شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در ادامه هفته بیست‌وششم لیگ برتر فوتبال از ساعت 17:30 امروز (پنج‌شنبه) تیم‌های استقلال خوزستان و نفت تهران در حضور نزدیک به 7 هزار تماشاگری که در ورزشگاه غدیر اهواز حضور داشتند، به مصاف هم رفتند که این دیدار با تساوی بدون گل خاتمه یافت.

 

قضاوت این بازی بر عهده حمید حاج‌ملک بود که به وحید حمدی‌نژاد از نفت کارت زرد نشان داد.

 

با ثبت یازدهمین تساوی در کارنامه استقلال خوزستان، این تیم 47 امتیازی شد تا همچنان در صدر جدول قرار داشته باشد. نفت نیز با نهمین تساوی این فصل 42 امتیازی شد.

 

توقف استقلال خوزستان باعث خوشحالی سرخابی‌های پایتخت شد. اگر هر کدام از تیم‌های پرسپولیس یا استقلال بتوانند در دربی 82 به پیروزی برسند، به صدر جدول رده‌بندی صعود خواهند کرد.

 

استقلال خوزستان از دوره سیزدهم لیگ برتر تاکنون موفق به شکست نفت تهران نشده است و امروز هم این طلسم شکسته نشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار