سوپر ليگ كبدي باشگاههاي ايران 19 آذر آغاز ميشود
به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، هفته اول سوپر ليگ كبدي باشگاه هاي ايران در حالي از پنجشنبه، 19 آذرماه جاري آغاز مي شود كه حضور شش تيم مطرح ايران در اين مرحله - كه از جمع 14 تيم ليگ برتر خود را به سوپر ليگ رسانده اند - نويد يك دوره مسابقات سنگين و فشرده را خواهد داد.
آنچه كه در مرحله سوپر ليگ به چشم مي خورد حضور دو تيم از گلستان و دو تيم از سيستان و بلوچستان است كه به همراه تيم هاي راه و ترابري اصفهان و پيام نور تالش بايد رقابت هاي خود را به صورت رفت و برگشت و دوره اي برگزار كنند.
مهمتر از همه اينكه تيم ملي كبدي ايران براي حضور در بازي هاي آسيايي 2010 گوانگجو از دل همين مسابقات انتخاب خواهد شد و بازيكناني كه داعيه پوشيدن پيراهن تيم ملي را دارند بايد سخت تلاش كنند تا خود را به ليست 30 نفره آشان كومار، سرمربي هندي تيم ملي و كميته فني فدراسيون برسانند./انتهاي پيام/