افت تيمها در فوتبال طبيعي است
به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، علي انصاري در خصوص شايعه بركناري صمد مرفاوي و اينكه پس از پايان بازي ديشب به اعضاي هيئت مديره اعلام شده براي انتخاب سرمربي جديد جلسه اي تشكيل ميشود، اظهار داشت: اول از همه بايد بگويم كه واعظ آشتياني همه امور اجرايي را در غياب خود به نفريه واگذار كرد و من نيز تشكيل جلسه را تكذيب ميكنم.
وي در باره ديدار ديشب تيم استقلال و شكست برابر پيكان گفت: در بحث فني صحبتي ندارم زيرا در حيطه وظايف من نيست اما در بحث داوري بي عدالتيهايي صورت گرفت كه اميدوارم كارشناسان در خصوص آن نظر دهند.
انصاري در باره اينكه استقلال چند هفته است خوب نتيجه نميگيرد، يادآور شد: نوسان در فوتبال طبيعي است و در خيلي از اوقات تيمها افت ميکنند اين طبيعت فوتبال است اما بعضي مسائل در نتيجه گيري استقلال تاثيرگذار بود كه نمونه آن بي عدالتي در امر داوري بود.
وي ابرازاميدواري کرد تا با درايت مسئولان و نگاه كارشناسانه نه استقلال بلكه همه تيمها بتوانند با خيالي آسوده در ميادين حاضر شده و از بابت داوري مشكلي احساس نكنند.
انصاري خاطرنشان كرد: صحبت من كلي بود و هرگز قصد ندارم عملكرد داوران را زير سئوال ببرم و اشتباهات براي همه رخ مي دهد اما اميدواريم روند داوري ما بهبود پيدا كند./انتهاي پيام/