آخرین اخبار:

فیلم/ تیزر نخستین جشنواره مردمی بازی‌های رایانه‌ای عمار

کد خبر:۵۰۲۵۶۶

نخستین جشنواره مردمی بازی‌های رایانه‌ای عمار، در موضوعات «استقلال‌خواهی و استکبارستیزی»، «بیداری اسلامی»، «تحولات منطقه و مسئله فلسطین»، «فن‌آوری هسته‌ای»، «انقلاب اسلامی و دفاع مقدس» و «سبک زندگی ایرانی اسلامی» برگزار می شود و علاقه مندان می توانند آثار خود را در قالبهای «بازی نامه نویسی»، «بازی های اندروید»، «بازی های تک مرحله و چند مرحله کوچک PC » و «نقد، پژوهش‌ و مقالات بازیهای رایانه‌ای» در جشنواره شرکت دهند.

بر اساس این فراخوان، آخرین مهلت ثبت نام آثار در تارنمای جشنواره به نشانی AmmarFest.ir تا 31 فروردین و آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره حداکثر پنج از پایان مهلت ثبت‌نام، اعلام شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار