آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۳۶۹۷

توزیع سکه‌های قهرمانان سال ۹۳ از هفته آینده

صندوق اعتباری حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش کشور جوایز مدال آوران سال ۹۳ را از هفته آینده توزیع می‌کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از صندوق اعتباری حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش کشور، برهمین اساس صندوق اعتباری حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان از هفته آینده و طبق جدول زمانبندی که از طریق سایت صندوق اعلام می شود، اقدام به توزیع سکه های قهرمانان خواهد کرد.

 

روال توزیع بدین شکل خواهد بود که ترتیب حضور فدراسیون ها از طریق سایت صندوق اعلام و ورزشکاران مربوطه می توانند با در دست داشتن حواله خود و مدارک شناسایی معتبر (کارت ملی و شناسنامه) پاداش خود را دریافت کنند.

 

صندوق اعلام کرده است که "از ورزشکاران محترم تقاضا دارد برای رعایت نظم و انضباط و جلوگیری از اتلاف وقت، فقط بر اساس جدول زمانبندی که هفته آینده در سایت درج می شود، در محل صندوق اعتباری حمایت حضور پیدا کنند".

 

ورزشکارانی که در تاریخ تعیین شده خود موفق به حضور نشوند، می توانند در تاریخ هایی که متعاقبا اعلام می شود پاداش های خود را دریافت کنند.

 

25 اسفند ماه سال گذشته آئین تجلیل از قهرمانان و مدال آوران سال ۹۳ ورزش کشور، در سالن اجلاس سران و با حضور دکتر حسن روحانی رئیس جمهور و دکتر محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان برگزار و حواله‌های سکه به روسای فدراسیون‌ها و نماینده ورزشکاران اهدا شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار