آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۴۱۵۹

احتمال اعزام سوریان به آخرین گزینشی المپیک

پرافتخارترین کشتی‌گیر ایران پس از اینکه سه مرتبه در جریان مسابقات جهانی لاس وگاس و مسابقات گزینشی قزاقستان و مغولستان از رسیدن به سهمیه المپیک بازماند، گفته می‌شود که باز هم قرار است به چهارمین و آخرین میدان برای کسب سهمیه نیز اعزام شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، حسین ملاقاسمی با اعلام این مطلب افزود: محمد بنا در جلسه‌شورای فنی که پیش از اعزام به مسابقات مغولستان برگزار شد تاکید کرد اگر سوریان در این رقابت‌ها نیز نتواند سهمیه المپیک را بگیرد باز هم او را به مسابقات استانبول که قرار است 27 اردیبهشت برگزار شود اعزام خواهم کرد. شورای فنی نیز تا رقابت‌های المپیک همه مسئولیت‌ها اعم از انتخاب کشتی‌گیران را بر عهده بنا گذاشته و اوست که در اینباره تصمیم ‌می‌گیرد.


عضو شورای فنی کشتی فرنگی افزود: پیش از مسابقات مغولستان سامان عبدولی قرار بود عازم این رقابت‌ها شود اما از ناحیه ناف عمل جراحی انجام داد و نتوانست چند روزی در تمرینات حاضر شود به همین دلیل 7-8 کیلو اضافه وزن داشت و با اصرار از کادر فنی خواست به این رقابت‌ها اعزام نشود چرا که اصلا آماده نیست.


وی خاطرنشان کرد: ما شخص دیگری به جای سوریان نداریم که به مسابقات استانبول بفرستیم و چاره‌ای جز این کار نداریم. عبدولی هنوز هم در اردو حاضر نشده و مردانی هم تجربه کافی برای حضور در مسابقات به این مهمی ندارد بنابراین بهتر است که به سوریان بار دیگر اعتماد کنیم اگر موفق شد که هیچ اگر هم نشد با 5 فرنگی‌کار به المپیک می‌رویم.


ملاقاسمی تاکید کرد: اگر 10 کشتی‌گیر نیز کنار سوریان بگذاریم انگشت کوچک او هم نمی‌شوند. او مانند حبیبی و تختی یک اعجوبه‌است که تا صد سال هم مانند او وارد کشتی ایران نخواهد شد. به اعتقاد من اگر مقداری شانس داشته باشد و با قرعه خوب مواجه شود می‌تواند سهمیه المپیک را بگیرد. البته در این 10 روز باقیمانده تا مسابقات استانبول او تمرین سنگین نخواهد داشت و فقط مرور فن می‌کند تا با ریکاوری مناسب راهی ترکیه شود.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار