کد خبر:۵۰۴۸۰۶
تهرانچی در سمپوزیوم حمل و نقل و ترافیک:

دانشگاه شهید بهشتی ظرفیت سالانه بیش از ۵۰۰۰ کار تحقیقاتی دارد

رئیس دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به ظرفیت ورودی و خروجی دانشجویان دکترا و کارشناسی ارشد این دانشگاه گفت: سالانه می‌توان با ظرفیتی که دانشگاه شهید بهشتی دارد بیش از ۵۰۰۰ کار تحقیقاتی صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی تهرانچی، رئیس دانشگاه شهید بهشتی در همایش سمپوزیوم حمل و نقل و ترافیک که امروز در این دانشگاه برگزار شد، گفت: خوشبختانه بین حوزه علمی و حاکمیتی کشور در خصوص مسئله ترافیک مباحث جدی مطرح می شود که این مایه مباهات است، اما توجه به میزان کشته ها و تلفات و تصادفات جاده ای نشان می دهد که اقداماتی در این زمینه صورت نگرفته و کوتاهی کرده ایم.

 

وی افزود: نزدیک سه دهه در خصوصارتباط صنعت و دانشگاه صحبت شده، ولی راهکاری برای این ارتباط پیدا نشده است. دانشگاه ها در حوزه فردی محقق عمل کرده اند، اما در حوزه کلان مدیریتی که باید به عنوان یک سازمان پژوهشی عمل کنند، موفق نبوده اند.

 

رئیس دانشگاه شهید بهشتی خاطر نشان کرد: فرهنگ خواستن باید از دانشگاه ها ایجاد شود. ما در دانشگاه شهید بهشتی گام مهمی را در خصوص موضوعات کلان اجتماعی برداشته ایم و برنامه ای برای دانشگاه تعریف کرده ایم.

 

تهرانچی اضافه کرد: دانشگاه شهید بهشتی سالیانه ۳۰۰۰ ورودی ارشد دارد، به این معنا که ۳۰۰۰ کار تحقیقی می تواند در این دانشگاه انجام شود و اگر تحقیق در حوزه دکترا را نیز اضافه کنیم، ۲۰۰۰ کار تحقیقی در حوزه دکترا و 870 کار تحقیقی در هیئت علمی می تواند انجام شود.

 

وی گفت: امیدواریم در تعامل با یک کارفرمای عامل بتوانیم مسیری را برویم که به حل مشکلات بیانجامد. به نظر می آید خیلی دیر به مسئله ترافیک و حمل و نقل پرداخته ایم. باید از سال 47 که کارخانه خودروسازی را ایجاد کردیم، دانشگاه ها به این عرصه وارد می شدند و به این موضوع فکر کنند، اما به هر حال ما آمادگی خودمان را نسبت به همکاری با حمل و نقل اعلام می کنیم و امیدواریم چشم انداز موثری در این زمینه برای کشور ایجاد شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار