به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، خسرو كردمیهن گفت : بازیهای رایانه ای غیرمجاز، سلامت جسمی، جنسی، فكری و روحی جوانان را به شدت تهدید می كند و در صورتی كه مردم و به ویژه جوانان نسبت به آسیب های این بازی ها آگاه نشوند آینده فكری و جسمی آنها به خطر خواهد افتاد.
وی از تولید 220 عنوان بازی رایانه ای تولید داخل كشور خبر داد و گفت: علاوه بر این 2 هزار بازی خارجی نیز مورد ویرایش و استانداردسازی قرار گرفته كه در بازار محصولات رایانه ای به فروش می رسد و استفاده از این بازی ها آثار و پیامدهای مخربی ندارد.
كردمیهن با بیان اینكه ایران دارای استعدادهای انسانی خوبی در زمینه تولید بازی های رایانه ای است، تصریح كرد: پتانسیل های انسانی توانمندی در كشور وجود دارد كه به جرات می توان گفت در آسیا پیشتاز هستند.
رییس ستاد مبارزه با بازی های رایانه ای غیرمجاز كشور خاطرنشان كرد: این در حالی است كه تولید بازیهای رایانه ای نیاز به اعتبارات قابل توجهی است كه این امر حمایت بیش از پیش مسوولان را می طلبد.
كردمیهن با اشاره به اقدامات سلبی ستاد مبارزه با بازی های رایانه ای غیرمجاز، افزود: این اقدامات فضای ناامنی برای عرضه كنندگان بازی های یارانه ای غیرمجاز در كشور ایجاد كرده كه این امر نقش مهمی در سالم سازی این عرصه داشته است.
رییس ستاد مبارزه با بازی های رایانه ای غیرمجاز كشور به منظور رصد بازار محصولات فرهنگی چهارمحال و بختیاری و تعامل با مسوولان در خصوص محدود كردن بازار عرضه بازیهای رایانه ای به شهركرد سفر كرده بود.
منبع: ایرنا