آخرین خبر/ سرمربی استقلال برای دو دیدار آینده اعلام شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۹۲۰۹

آخرین خبر/ سرمربی استقلال برای دو دیدار آینده اعلام شد

سرمربی استقلال پیش از جلسه هیأت مدیره این تیم برای ابقا در سمتش تا پایان لیگ برتر و جام حذفی با چراغ سبز این هیأت روبرو شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، پس از شکست  استقلال تهران مقابل تراکتورسازی تبریز و جا ماندن این تیم از کورس قهرمانی لیگ برتر که انتقاد شدید هواداران استقلال را در پی داشت، صحبت‌هایی از برکناری پرویز مظلومی و حضور سرمربی جدید در این تیم برای هفته آخر لیگ و دیدار پایانی جام حذفی مطرح شد. 

 
هیأت مدیره استقلال، قرار است امروز با موضوع بررسی وضعیت استقلال و شکست  این تیم تشکیل جلسه بدهد اما پیش از برگزاری این جلسه اکثریت اعضا و حتی مدیرعامل استقلال معتقدند مظلومی باید ابقا شود. هیأت مدیره استقلال و مدیرعامل این تیم معتقدند استقلال 2 دیدار بسیار حساس و سرنوشت‌ساز پیش رو دارد و در چنین موقعیتی نباید دست به تغییر و تحول روی نیمکت بزنند.
 
 
به این ترتیب مظلومی در دیدار مقابل صبای قم و ذوب آهن اصفهان، همچنان روی نیمکت استقلال می‌نشیند. 
 
 
تیم فوتبال استقلال تهران تا پایان هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال ایران با 51 امتیاز، پس از استقلال خوزستان و پرسپولیس تهران در رتبه سوم قرار گرفته است و شانس بسیار کمی برای قهرمانی دارد. 
پربازدیدترین آخرین اخبار