کد خبر:۵۰۹۵۵۱
به دلیل میزبانی؛
فدراسیون عربستان از عمان، امارات و قطر تشکر کرد
فدراسیون فوتبال عربستان با ارسال نامهای از ۳ فدراسیون عمان، امارات و قطر به خاطر میزبانی خوبشان تقدیر و تشکر کرد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزای دانشجو، فدراسیون فوتبال عربستان رسما از 3 فدراسیون عمان، قطر و امارات به خاطر میزبانی بازیهایشان در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا مقابل نمایندگان ایران تقدیر و تشکر کرد.
سعودیها با انواع بهانه جویی و نفوذ در AFC بازیهای نمایندگان کشورمان با تیمهای خود را به کشور ثالث منتقل کردند و در نهایت این بازیها در 3 کشور عمان، قطر و امارات برگزار شد.
عمان میزبانی نمایندهگان ما را در این رقابتها برعهده داشت و قطر و امارات نیز از عربستان پذیرایی کرد.
با وجود اینکه میزبانی کشورهای عربی به نفع عربستانی بود همه نمایندگان آنها به جز الهلال حذف شدند. از نمایندگان ما ذوب آهن و تراکتورسازی موفق به صعود شدند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.