کد خبر:۵۰۹۸۰۹
محمدحسن عصاره:

زنجیره اقتصادی گیاهان دارویی با آگاهی‌بخشی به دانش‌آموزان کامل می‌شود

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی گفت: با آگاهی بخشی به ذهن دانش آموزان می‌توان مسیری را طی کرد که عرصه گیاهان دارویی زنجیره اقتصادی متکی به خود را داشته باشد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمدحسن عصاره دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی، در نود و یکمین جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی اظهار کرد: وظیفه همه ما است که بر روی فرهنگسازی و ترویج علم و فناوری گیاهان دارویی در قشر دانش آموز بیشتر کار کنیم و آن‌ها را برای فعالیت های بیشتر و موثرتر در آینده، توسط این دانش کاربردی آماده سازیم.

 

وی همچنین بیان کرد: واقعیت این است که همه ما در زمان تحصیل خیلی کم با ایده‌های عملی و مهارتی آشنا شدیم. بلکه بیشتر با رویه ثابت تئوری برخی دروس پیش رفتیم و بعد از امتحان موارد عملی فراموش می‌شد. اما امروز وقتی مروری بر تاریخ درس خواندن خود داشته باشیم یاد اساتیدی می‌افتیم که دست ما را گرفتند و چیزهایی را در ذهن ما جای دادند که شاید ه‌مان‌ها امروز برای ما مانده است.

 

عصاره در ادامه توضیح داد: با حرکت کند گیاهان دارویی نمی‌توانیم خیلی معنی دار در اقتصاد وارد شویم. مگر اینکه نسل‌های آینده به درکی خوبی در این زمینه برسند که هر گیاه دارویی می‌تواند زنجیره‌ای توسعه و اقتصاد متکی به خود را داشته باشد.

 

وی در بیان چگونگی ورود و همکاری به آموزش و پرورش و این مفاهیم ابراز کرد: برای مثال جشنواره دانش آموزی بهانه‌ای برای این ورود است. در مسیر ورود ما، آزمایشگاه‌ها، دروس، گردش‌های علمی، مسابقات ملی، سمینارهای دانش آموزی و غیره جلوه‌هایی هستند تا ما بتوانیم پیام خود را به نسل جوان که ذهنی آماده دارد و می‌تواند انتخاب گر خوب برای آینده اش باشد وارد کنیم.

 

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی همچنین گفت: همانطور که ما در صدد وارد کردن این اطلاعات به ذهن دانش آموزان هستیم، بیوتکنولوژی، دروس فنی، برق و غیره نیز به ذهن جوانان وارد می‌شود. آن‌ها حق انتخاب دارند. می‌توانند با علاقه و عشق موضوعی را برای آینده خودشان انتخاب کنند.

 

عصاره با طرح این سوال که چرا دانش آموزان ما امروز نباید درباره گیاهان دارویی و فواید آن اطلاعات داشته باشند، بیان کرد: ضروری است که نوجوانان و جوانان ما در خانواده از مفاهیم و دستاوردهای عرصه گیاهان دارویی آگاه باشند. این آگاهی‌بخشی، وظیفه ما است و باید از هر فرصتی در این راه بهره ببریم.

 

وی همچنین گفت: اگر پیش زمینه‌ای برای دانش آموزان از موضوعات مختلف گیاهان دارویی و طب سنتی ایجاد کنیم، در انتخاب رشته تحصیلی شان در آینده، به صورت جهت دار، نگاهی جدی به این عرصه خواهند انداخت و آن را دنبال خواهند کرد.

 

براساس این گزارش، در این نشست، همچنین برنامه نحوه اجرای سلامتکده نمادین و الگویی در سومین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب سنتی ایران توسط محمود خدادوست نماینده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ستاد ارائه شد.

 

در ادامه زهرا حیدری داویجانی مدیرعامل جامعه گیاه درمانی ایران و نماینده این جامعه در ستاد توسعه فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی، به ارائه نحوه اجرای جشنواره دانش آموزی و دانشجویی در سومین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب سنتی ایران پرداخت.

 

همچنین اخذ نقطه نظرات در زمینه ایجاد فن بازار در سومین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب سنتی ایران با حضور فناوران و سرمایه گذاران صورت گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار