کد خبر:۵۱۰۳۰۸
بازهم یک استقلالی ترمز قهرمانی پرسپولیس را کشید+عکس
از شب گذشته تا به حال، محسن فروزان جدید ترین قهرمان استقلالی ها شده. چون لااقل مانع بزرگی برای جلوگیری از قهرمانی سرخ پوشان شد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در حالی که خیلی ها گمان می کردند کار پرسپولیس برای قهرمانی تمام شده، اما یک استقلالی دیگر در ورزشگاه آزادی با تمام وجود مقابل پرسپولیس ایستاد و علیرغم این که دوبار دروازه اش باز شد، مقاوت جانانه ای کرد تا این تیم تفاضل گل لازم را به دست نیاورد.

محسن فروزان از شب گذشته تا کنون تبدیل به چهره ای محبوب نزد هواداران استقلال شده. هوادارانی که شاید قهرمان نشدن پرسپولیس آنها را آنقدر خوشحال کرد که همه ناکامی های خود در این فصل را فراموش کردند.
فروزان بارها و بارها مقابل حملات دامنه دار و پر فشار پرسپولیسی ها ایستادگی کرد و مانع از فروپاشی دروازه راه آهن شد. البته او در دقایق پایانی دو بار گل خورد که یکبار از روی نقطه پنالتی بود. اما این دو گل نمی توانست پرسپولیس را روی سکوی قهرمانی قرار دهد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
نظرات شما
چرا چرت ميگي؟ ديروز پرسپوليس خوب بازي نكرد. وگرنه دروازبانيكه مقابل استقلال خودش به عمد توپ ميكنه تو دروازه تيمش عددي نبود كه بخواد به تنهايي سد راه قهرماني پرسپوليس بشه. دلايل قهرمان نشدن پرسپوليس خيلي زيادن. اول نداشتن دروازباني شش دانگ مثل خسوس.دوم دفاع نامطمئن.سوم نداشتن جايگذين مناسب در بعضي خطوط چهارم يك ليدر باتجربه پنجم جواني و بي تجربگي و ششم داوري هاي فاجعه بار اول فصل كه بيش از 12 امتياز پرسپوليس رو به باد داد. امسال به سه تيم خيلي ظلم شد اول ملوان دوم پرسپوليس و سوم گسترش فولاد اينا از داوري خيلي ضربه خوردن. حالا بشين براي خودت تحليل بنويس كه فروزان شاخ شد. نه داداش فروزان اصلا در اين قواره ها نبود.
پاسخ