کد خبر:۵۱۰۶۸۰
اردویهای تیم ملی فوتسال ایران لغو شد
اردوی تیم ملی فوتسال در جزیره کیش لغو شد و کمیته فوتسال این بار وعده برگزاری اردو در اردبیل را داده است.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در ادامه بی برنامگیهای کمیته فوتسال در برگزاری اردوهای تیم ملی در آستانه جام جهانی، این بار اردوی این تیم در جزیره کیش لغو شد.
پس از این که اردوی نخست شاگردان محمد ناظم الشریعه نوزدهم اردیبهشت ماه در کمپ تیمهای ملی تعطیل شد و به کادرفنی وعده برگزاری اردو در جزیره کیش را دادند، کمیته فوتسال نتوانسته امکانات لازم برای برگزاری این اردو را فراهم کند.
این اتفاق در حالی رخ داده است که پیشبینی میشود با توجه به دیدار دیروز اعضای تیم ملی فوتسال با معاون اول رییس جمهور، مشکلات این تیم به حداقل برسد.
پس از لغو اردوی کیش، این بار وعده برگزاری اردوی تیم ملی در استان اردبیل داده شده است. از طرفی اردبیل در طول یک دهه اخیر هیچ تیم فوتسالی نداشته است و سالن اصلی این شهر هم در دست تعمیر است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.