ماهيت و هويت دانشجو متاثر از مقام علمي اوست
کد خبر:۵۱۱۰۳
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي آزاد لرستان:

ماهيت و هويت دانشجو متاثر از مقام علمي اوست

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي آزاد لرستان از رسالت علمي دانشجو به عنوان مهمترين رسالت اين قشر نام برد و گفت: ماهيت و هويت و قوام دانشجو به مقام علمي اوست.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از لرستان، حجت الاسلام حميدرضا حنان دوشنبه، 16 آذر در مراسم گراميداشت روز دانشجو كه در دانشگاه آزاد خرم آباد برگزار شد، ارتقاي بينش سياسي، ارتقاي بينش و معرفت ديني، استكبارستيزي، تقويت فرهنگ ديني در درون خود و جامعه و مطالبه عدالت اجتماعي از مسئولان را از ديگر رسالت هاي قشر دانشجو عنوان كرد و اظهار داشت: دانشجو بايد براي اغفال نشدن در برابر سفسطه هاي سياسي مخالفان، يك تحليلگر سياسي باشد.

وي ايجاد هر گونه ركود سياسي در دانشگاه ها را مغاير با اهداف نظام و انقلاب دانست و تصريح كرد: نظام جمهوري اسلامي يك نظام ديني -سياسي است و دانشگاه ها هم بايد با بهره گيري از تشكل ها دانشجويي، ديني و سياسي باشند.

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي آزاد لرستان با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب، تحليلگري سياسي را در گرو فعاليت سياسي عنوان كرد و ادامه داد: فعاليت سياسي در دانشگاه براي نظام خطر محسوب نمي شود، بلكه ركود سياسي در دانشگاه ها براي نظام خطرناك است.

حنان با اذعان به اينكه دانشجو بايد ضمن ارتقاي بينش و معرفت ديني خود، در رابطه با معرفت و شناخت دنيا مقلد محض نباشد، تصريح كرد: دانشجو براي پاسخگويي به شبهات ديني در غير احكام عملي بايد داراي معرفت و عقلانيت ديني باشد.

وي با ابراز تاسف از گسترش فرهنگ هاي خرافاتي در جامعه، از حوزويان و دانشگاهيان به عنوان پيشقراولان عرصه فرهنگ سازي در جامعه و مبارزه با فرهنگ هاي خرافاتي ياد كرد و افزود: متاسفانه اين فرهنگ ها به نام دين در جامعه در حال گسترش هستند.

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه هاي آزاد لرستان ايجاد روحيه مطالبه گري در قشر دانشجو را منوط به قوي تر شدن رابطه دانشگاه ها با نظام دانست و تاكيد كرد: مقام معظم رهبري از دانشجو روحيه مطالبه گري مي خواهد.

حنان با اذعان به اينكه اگر روحيه مطالبه گري در دانشجو ايجاد نشود دانشجو سست عنصر خواهد شد، افزود: جامعه اي كه دانشجوي سست عنصر و بي تفاوت داشته باشد جامعه اي پويا و زنده نيست.

لازم به ذكر است، در اين مراسم كه با عنوان «تجلي اخلاص» به مناسبت گراميداشت عيد بزرگ ولايت و گراميداشت روز دانشجو توسط شوراي فرهنگي دانشگاه آزاد خرم آباد برگزار شد، از 32 دانشجوي ممتاز در عرصه علمي، فرهنگي، مذهبي، ورزشي و سياسي تجليل به عمل آمد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار