آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۱۵۸۶
مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا

شکست سنگین شاگردان قلعه‌نویی مقابل النصر

تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در دیدار مقابل النصر امارات در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا در ورزشگاه آل‌مکتوم متحمل شکست شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، راکتوسازی و النصر امارات از ساعت 21 و 15 دقیقه امشب در چارچوب مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا در ورزشگاه رشید آل‌مکتوم به مصاف یکدیگر رفتند.

 

این دیدار در نهایت با پیروزی 4 بر یک النصر به اتمام رسید.

 

نیمه اول

دقیقه 14 ارسال هافبک النصر با دقع ناقص مدافعان تراکتورسازی مقابل احمد ‌آل‌یاسی قرار گرفت تا این بازیکن با یک شوت دروازه تراکتورسازی را باز کند.

 

دقیقه 24 ارسال سروش رفیعی از جناح راست از مقابل پای فرزاد حاتمی در حالیکه گلر هم جا مانده بود بیرون رفت.

 

دقیقه 40 کرنر ارسالی از جناح چپ بعد از ضربه سر مدافع النصر مقابل سالم صالح قرار گرفت تا این بازیکن با یک ضربه سر آرام از درون محوطه 6 قدم دروازه تراکتورسازی را برای بار دوم باز کند.

 

دقیقه 43 ارسال از جناح راست با ضربه سر شجاع خلیل‌زاده همراه شد که این توپ توسط گلر النصر دفع شد.

 

نیمه دوم

دقیقه 60 کرنر ارسالی سروش رفیعی از جناح چپ را محمد ایرانپوریان با سر برای سزار فرستاد که این بازیکن با یک شوت سرکش گل اول تیمش را به ثمر رساند.

 

دقیقه 62 ضربه بازیکن النصر درحالیکه راه ورود به دروازه را طی می‌کرد ایرانپوریان به خوبی از روی خط بیرون کشید.

 

دقیقه 64 شوت فرزاد حاتمی از پشت محوطه جریمه به تیر دروازه اصابت کرد.

 

دقیقه 77 ضربه شوت بازیکن الهلال روی ارسالی از جناح چپ بعد از برخورد به تیر روی ریباند به سالم صالح رسید تا این بازیکن گل سوم تیمش را به ثمر برساند.

 

محمود خمیس با شوتی از فاصله 30 متری گل چهارم تیمش را به ثمر رساند.

 

ترکیب تراکتورسازی: محمدرضا اخباری، محمد ایرانپوریان، شجاع خلیل‌زاده (دقیقه 69کاردوسو )، خالد شفیعی، سعید آقایی، سینا عشوری، مهدی کیانی، آگوستو سزار(دقیقه 75 آلویس نانگ)، سروش رفیعی، بختیار رحمانی و فرزاد حاتمی

 

تراکتوسازی در این مسابقه در حالی 4 گل دریافت کرد که در 6 دیدار مرحله گروهی تنها 3 گل دریافت کرده بود.

 

دیدار برگشت دو تیم ساعت 20 روز سه شنبه 4 خرداد در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار