به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو مسعود شفیعی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور گفت: با توجه به پیشرفت های علمی کشور در دانش های آی تی ، هوا و فضا ، نانو و هسته ای و نیاز به آموزش نیروهای کار در این بخش ها ، دانشگاه فنی و حرفه ای نسبت به راه اندازی این رشته های تحصیلی جدید اقدام می کند .
وی همچنین به عقد قرارداد های مختلف میان ایران و دیگر کشورهای جهان برای خرید تجهیزاتی نظیر هواپیماهای خاص اشاره کرد و ادامه داد : برای استفاده از این ابزار وتجهیزات ، آموزش نیروهای کار در این بخش ضروت دارد .
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با بیان اینکه ایجاد رشته های تحصیلی مورد نیاز برای تامین نیروی کار مورد نیاز د راین زمینه را در دستور کار داریم، ادامه داد : با وجود فرسودگی و به روز نبودن آزمایشگاههای دانشگاههای فنی و حرفه ای کشور تلاش بر این است تا با نوسازی و دگرگون کردن این آزمایشگاهها ، امکان تدریس این رشته های جدید را فراهم آوریم .
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در خصوص سرنوشت رشته هایی که متناسب با بازار روز نیستند نیز گفت که با به روز شدن رشته های تحصیلی و استقبال افراد به تحصیل دراین رشته ها ، رشته هایی که به آنها نیاز نیست ، حذف می شوند .
وی ادامه داد : دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با افزایش مهارت افزایی نیروهای کار زمینه و بستر خوبی را برای رفع بیکاری و اشتغالزایی در جامعه ایجاد کرد .
شفیعی اظهارداشت : 70 درصد دانش آموختگان دانشگاهها و دانشکدههای فنی و حرفه ای کشور جذب بازار کار می شوند .
180 هزار نفر در 170 دانشگاه و دانشکده فنی و حرفه ای کشور مشغول به تحصیل هستند .