آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۲۲۹۶

بولت: خوشحالم رکورد زیر ۱۰ ثانیه را ثبت کردم

دوومیدانی‌کار قهرمان جهان و المپیک از نتیجه‌اش در مسابقات جمهوری چک ابراز رضایت کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، یوسین بولت قهرمان دوومیدانی جهان و المپیک در رقابت‌های جمهوری چک موفق شد با زمان 9.98 مدال طلا را به دست آورد.

 

وی بعد از این پیروز به تلویزیون جمهوری چک گفت: خوشحالم که رکورد زیر 10 ثانیه را ثبت کردم. من هیچ مشکلی در همسترینگ نداشتم. این به این معناست که پزشکم مثل همیشه کارش را به خوبی انجام داده است. خوشحالم که از آسیب‌‌دیدگی رهایی پیدا کردم.

 

وی افزود: در 50-40 متر اول خوب نبودم. فکر می‌کنم آهسته دویدم، اما مجبورم که بیشتر تمرین کنم. اگر در دو ماهی که باقی مانده خوب تمرین کنم موفق خواهم بود. نیاز دارم که بیشتر بدوم، در این صورت سرعتم بیشتر خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار