کد خبر:۵۱۲۳۲۵
ستاری در اختتامیه کنگره سلول‌های بنیادی:

آینده این کشور در نیروی انسانی آن است؛ نه در نفت و گاز/ جزو بزرگ‌ترین کشورهای دارای منابع انسانی در دنیا هستیم

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: آینده این کشور در نفت و گاز نیست، آینده این کشور در نیروی انسانی است و اگر در این رابطه درست سرمایه‌گذاری کنیم، موفق خواهیم شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو ، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور امروز در اختتامیه اولین جشنواره ملی و کنگره بین‌المللی «علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی» که با حضور محمد فرهادی، وزیر علوم  و جمعی از مسئولان برگزار شد، گفت: اگر ما به این نتیجه برسیم که نیروی انسانی ما سرمایه اصلی این مملکت است و به آن اهمیت بدهیم و راه را برای آن باز کنیم و بگذاریم که ریسک کنند، می‌توانیم موفق شویم و آینده روشنی را داشته باشیم.

 

ستاری با بیان اینکه ما بازار فوق‌العاده‌ای برای تکنولوژی‌های جدید داریم، افزود: کشور ما با ۳۲ میلیون جوان و در حدود ۵ میلیون دانشجو، جزو بزرگ‌ترین کشورهای دارای منابع انسانی در دنیا است، پس باید ارزش و اهمیت خودمان و اهمیت کشورمان را بدانیم.

 

وی در ادامه تصریح کرد: آینده این کشور در نفت و گاز نیست، آینده این کشور در نیروی انسانی است و اگر در این رابطه درست سرمایه‌گذاری کنیم، موفق خواهیم شد.

 

در ادامه محمد فرهادی، وزیر علوم در این مراسم با اشاره به پیشرفت‌های پزشکی کشور گفت: امروزه شنوایی از بدو تولد درمان می‌شود، بسیاری از بیماری‌های دیگر نیز قابل شناسایی و درمان است. ما در بحث پزشکی پیشرفت‌های بسیار خوبی داریم، مخصوصا در رابطه با سلول‌های بنیادی که به دستاوردهای بسیار خوبی رسیده‌ایم.

 

وی افزود: در سال گذشته حدود ۶ هزار مقاله در رابطه با سلول‌های بنیادی ارائه شده است و ما از یک شرکت در این خصوص به ۵۰ شرکت رسیده‌ایم.

 

فرهادی در خاتمه در رابطه با نقش آموزش عالی در ارتباط با سلول‌های بنیادی تأکید کرد: نقش آموزش عالی می‌تواند در تأسیس رشته‌های جدید، توسعه مراکز تحقیقاتی و در رابطه با برگزاری همایش‌‌ها و کارگاه‌های آموزشی کمک کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار