رهبران اغتشاش همانهایی هستند که برای فرار از دست مردم لباس زنانه می پوشند
کد خبر:۵۱۴۰۸
صفارهرندي خطاب به اقلیت سبز در دانشگاه شهید باهنر کرمان:

رهبران اغتشاش همانهایی هستند که برای فرار از دست مردم لباس زنانه می پوشند

وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي خطاب به اقليت سبز در دانشگاه شهيد باهنر کرمان گفت: دوستان شما، همان كساني كه به شما خط مي‌دهند، ديروز براي فرار از دست مردم با لباس مبدل زنانه قصد فرار داشتند.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از كرمان، محمدحسين صفارهرندي ديروز در جمع دانشجويان بسيجي دانشگاه شهيد باهنر کرمان و همچنين دانشجويان حامي موسوي، اسلام‌گرايي و ضد شوروي و امريكا بودن را از مشخصات جنبش دانشجويي برشمرد و اظهار داشت: اين جنبش تجربه يك انقلاب واقعي است كه مشابه آن را در طول 200 سال گذشته نداشته‌ايم.

وي آزادگي، استقلال، آگاهي، انقلابي بودن، مردمي بودن، عدالتخواهي، ايران دوستي و ضد استكبار و استبداد بودن را هويت اصلي جنبش دانشجويي عنوان کرد.

صفار هرندي مرزبندي با جريانات ضد انقلاب، ليبرال، سرمايه‌داري وابسته و همچنين جريانات متحجر، لائيك و سكولار را از ديگر مشخصه‌هاي جنبش دانشجويي برشمرد و افزود: اين جنبش سرآمد تمامي جريانات وفادار به نظام جمهوري اسلامي بوده است.

وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي خاطرنشان كرد: آنچه كه امروز از آن به عنوان جنبش دانشجويي ياد مي‌شود، داراي افتخاراتي از جمله قرباني شدن سه نفر از دانشجويان در 16 آذر پيش پاي يك مستشار آمريكايي است كه اين بزرگ‌ترين افتخار جنبش دانشجويي محسوب مي‌شود و اين افتخار متعلق به همه دانشجويان وارث جنبش دانشجويي است.

وي اظهار داشت: 13 آبان افتخار ديگر جنبش دانشجويي است و به همان ميزاني كه 13 آبان پشت آمريكايي‌ها را لرزاند، چندين برابر اميد را در دل مستضعفان شعله ور ساخت.

صفارهرندي با اشاره به شاخصه ديگر جنبش دانشجويي گفت: اين جنبش شكل‌دهنده اوليه جريانات انقلابي و نهادهاي برآمده از انقلاب مانند سپاه، بسيج، و جهاد دانشگاهي بوده است.

وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي تصريح كرد: فرماندهاني مانند باكري‌ها، باقري‌ها و همت‌ها از صندلي دانشگاه بلند شدند و براي نجات كشور خود به سپاه و بسيج پيوستند و جان خود را نثار انقلاب كردند.

وي با اشاره به ديگر اقدامات جنبش دانشجويي خاطرنشان كرد: جنبش دانشجويي در مسير نوراني انقلاب جريانات منحرف را تصفيه كرد.

صفارهرندي اظهار داشت: كساني كه اين افتخارات را قبول دارند و از مسلماني خود شرمنده نيستند با كساني كه با دشمنان اين انقلاب همدردي مي کنند و اين را ابراز مي‌دارند، فرق مي‌كند.  

وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: جنبش دانشجويي اصيل دچار خطا در استراتژي‌هاي خود نمي‌شود و آنچه كه اكنون بعضي از دوستان غافل ما دچار شده‌اند، محصول نگاه نكردن به آن افتخاراتي است كه از 50 سال قبل وجود دارد.

وي خطاب به دانشجويان حامي جنبش سبز موسوي تصريح کرد: شما بايد اعلام كنيد كه هيچ نسبتي با آن افتخارات جنبش دانشجويي نداريد و در هيچ‌كدام از اين افتخارات شريك نيستيد، به شرطي كه از اين به بعد اين افتخارات را به نفع خود مصادره نكنيد.

صفارهرندي گفت: کساني كه از جمهوري اسلامي خجالت مي‌كشند، چرا در ساز و كارهاي قانوني جمهوري اسلامي شركت مي‌كنند و كسي كه جمهوري اسلامي را قبول ندارد، حق شركت به عنوان نامزد جمهوري اسلامي در انتخابات را ندارد.

وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي خاطرنشان كرد: كساني فريب‌كار هستند كه راهنماي چپ را مي‌زنند و به راست مي‌پيچند و فريب‌كار آن كسي است كه سه روز قبل از انتخابات دم از قانون‌گرايي مي‌زند، اما وقتي كه نتيجه انتخابات معلوم مي شود آن را قبول ندارد و قانون شکن مي شود.

وي گفت: اگر كسي به گذشته‌هاي نوراني اين جنبش پشت كرده و آنها را قبول ندارد نمي‌تواند در جشن‌هاي مربوط به اين جنبش شركت كند و به همين دليل مي‌آيد و جشن دانشجويي ديگران را به هم مي‌زند.  

صفارهرندي تصريح كرد: در مناقشات و رقابت‌هاي داخلي اجازه ندهيد، پاي اجنبي به داخل كشور باز شود و كساني بايد بار و بنديل را ببندند كه جمعيت آنها از چند هزار نفر به چند صد نفر رسيد و حقيقت براي انها به خوبي روشن شده است و كشته نشده‌اند، بلكه به آگاهي دست يافتند.

وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي خطاب به دانشجويان جنبش سبز حامي موسوي گفت: رفقاي شما، همان كساني كه به شما خط مي‌دهند، ديروز براي فرار از دست مردم چادر زنانه به سركرده بوده قصد فرار داشتند.

وي خاطرنشان كرد: ديروز جاي شما خالي بود تا مشاهده كنيد كه مردم با چه بي‌اعتنايي به كساني كه سطل‌هاي زباله را آتش مي‌زدند، نگاه مي‌كردند و من نمي‌دانم كه سطل‌هاي زباله چه هيزم تري به شما فروخته‌اند كه دست از سر آنها بر نمي‌داريد.

صفارهرندي با اشاره به دلايل كاهش افراد حامي اقلیت سبز گفت: وقتي که اين جنبش مجبور شد، گوگوش تا سروش را عضو جنبش خود كند و افتخار مي‌كند که همجنس بازان و بها‌يي‌ها عضو تشكيلات آنها هستند، اكثر آن 13 ميليوني كه به دليل اعتقادات ديني به موسوي راي داده بودند، از اين جنبش كم شدند و به آگاهي دست يافتند.

وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي تصريح کرد: ساختار شکن کسي است که منطق و رياضي را که يک دبستاني هم مي داند 24 بزرگتر از 13 است، قبول ندارد و قانون شکني مي کند./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار