کد خبر:۵۱۴۱۶۶

باز هم کنسرت شهرام ناظری در نیشابور لغو شد

سرپرست اداره موسیقی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی از لغو مجدد کنسرت شهرام ناظری، که قرار بود در نیشابور برگزار شود، خبر داد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو؛ محسن سمیع گفت: این کنسرت قرار بود دهم و یازدهم ماه جاری در این شهر برگزار شود که با دستور دادستانی نیشابور لغو شد.


وی با اشاره به اینکه برای برگزاری این کنسرت موسیقی تلاش های بسیار زیادی انجام شد، تصریح کرد: شرایط لازم برای برگزاری این کنسرت موسیقی فراهم شده و فرماندار نیشابور نیز دستورهای لازم برای تامین امنیت این برنامه را صادر کرده بود اما به علت برخی مخالفت ها بار دیگر این کنسرت لغو شد.


سرپرست اداره موسیقی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی اظهار کرد: با توجه به قول مساعدی که از طرف فرماندار نیشابور داده شده تلاش خواهد شد تا این کنسرت موسیقی بعد از ماه مبارک رمضان در این شهرستان برگزار شود.


کنسرت شهرام ناظری در حالی برای دوم در نیشابور لغو شده که این استاد موسیقی سنتی ایران در سالروز بزرگداشت عطار نیشابوری به اجرای زنده برنامه پرداخته بود.


بعد از آن اجرا درخواستی مبنی بر برگزاری کنسرت موسیقی به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی ارائه شد که این درخواست بعد از موافقت فرهنگ و ارشاد اسلامی و فرمانداری، با مخالفت دادستانی این شهرستان روبه رو شد.


بعد از این ماجرا مجموعه مدیریتی شهرستان پیگیر شدند تا پس از هماهنگی لازم مجوز این کنسرت در تاریخی دیگر صادر شود اما متاسفانه این بار نیز دادستانی این شهرستان اجازه برگزاری کنسرت موسیقی استاد شهرام ناظری را نداد.


جواد فرجی تهیه‌کننده‌ کنسرت شهرام ناظری در نیشابور نیز روز گذشته از لغو مجدد این کنسرت موسیقی در نیشابور خبر داده بود.

منبع: ایرنا

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار