انتشار خشونت خانوادگي در عربستان و بازگشت به دوران جاهليت
کد خبر:۵۱۴۲۴

انتشار خشونت خانوادگي در عربستان و بازگشت به دوران جاهليت

66٪از زنان و دختران عربستاني که در اين پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته‌اند با چوب و ساير ابزارها مورد تعرض و ضرب و جرح قرار گرفته‌اند.  

به گزارش گروه معارف «شبکه خبر دانشجو» به نقل از خبرگزاري اهل‏بيت(ع) ـ ابنا ـ  در پژوهشي علمي و تحقيقاتي که در عربستان سعودي انجام گرفته مشخص شد که 66? از زنان و دختراني که در اين پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته‌اند با چوب و ساير ابزارها مورد تعرض و ضرب و شتم قرار گرفته‌اند و 33? از اين افراد حتي با انواع وسائل مختلف از جمله اتو مورد شکنجه و تنبيه قرار گرفته‌اند.

اين پژوهش که توسط "مرکز پژوهش‌هاي رويت" صورت گرفته با عنوان "خشونت خانوادگي ميان رويارويي و سرپوش گذاشتن" توسط روزنامه‏ي الوطن منتشر شده است.

در اين پژوهش آمده که 26? از دختران عربستاني همواره با تهديد اخراج از مدارس و کار به عنوان خدمتکار مواجه هستند.

همچنين 13? از پدران دختراني که در اين پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته‌اند، همواره در گوش دختران خود مي‌خوانند که آرزو مي‌کنند صاحب چنين فرزندي نمي‌شدند.

همچنين اين پژوهش نشان مي‌دهد که 57? از شوهران 20 تا 29 ساله مورد ضرب و شتم برادران همسرانشان قرار گرفته‌اند و 33? از شوهران 40 تا 49 ساله با خشونت فيزيکي توسط پسران همسرانشان مواجه شده‌اند.

همچنين 10? از شوهران 50 تا 59 ساله گفتند مورد تعرض خشونت‌هاي لفظي و اقتصادي از پسرانشان قرار گرفتند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار