قذافي غرب را تهديد کرد
کد خبر:۵۱۴۷۱
در واکنش به قانون منع ساخت مناره مساجد در سوئيس؛

قذافي غرب را تهديد کرد

تصمیمات گوناگونی در کشورهای اسلامی برای پاسخ دادن به صدور چنین قانونی گرفته شد، برخی کشورها تصمیم گرفتند که از این پس اجازه ساخت کلیسا را به مسیحیان ندهند.

به گزارش گروه پاتوق شیشه ای «شبکه خبردانشجو» به نقل ازشيعه آنلاين، "معمر قذافي" رهبر ليبي طي اظهاراتي گفت: با توجه به صدور قانون منع ساخت مناره براي مساجد در سوئيس و برخي از کشورهاي اروپايي، از اين پس کشورهاي اسلامي نيز اجازه ساخت کليسا را به مسيحيان نخواهند داد.

"قذافي" در ادامه افزود: کشورهاي غربي در ظاهر نشان مي دهند که در حال مبارزه با تروريسم جهاني هستند در حالي که صدور چنين قوانيني براي منع ساخت مناره، به مثابه دعوت از شبکه تروريستي القاعده به انجام عمليات در اروپا است. بدون شک شبکه تروريستي القاعده از اين پس بهانه خوبي براي انجام عمليات در کشورهاي اروپايي خواهد داشت زيرا اين اقدام را مبارزه عليه اسلام تلقي خواهد کرد.

رهبر ليبي که در حال سخنراني در دانشگاه "علوم اسلامي أسمريه" در شهر "زليتن" در ليبي بود، در ادامه اظهارات خود ضمن انتقاد شديد از صدور چنين قانوني در سوئيس، گفت: سوئيس مافياي جهان است.

"معمر قذافي" همچنين افزود: تصميمات گوناگوني در کشورهاي اسلامي براي پاسخ دادن به صدور چنين قانوني، گرفته شد. برخي کشورها تصميم گرفتند که از اين پس اجازه ساخت کليسا را به مسيحيان ندهند. برخي کشورها نيز در روابط اقتصادي خود با کشورهاي اروپايي تجديد نظر خواهند کرد.

شايان ذکر است 57.5 درصد از شهروندان سوئيسي در رأي گيري که يکشنبه گذشته در اين کشور برگزار شد شرکت کرده و خواستار صدور قانون منع ساخت مناره توسط مساجد اسلامي شدند./انتهای پیام/

 

پربازدیدترین آخرین اخبار