
گاف بزرگ آمریکاییها در پخش سرود شیلی به جای اروگوئه
مسئولان برگزار کننده دیدار تیم های مکزیک و اروگوئه در کوپا آمهریکا پیش از شروع بازی گاف بزرگی دادند.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از آس، بامداد امروز (دوشنبه) مکزیک و اروگوئه در نخستین دیدارشان در کوپا آمهریکا برابر هم قرار گرفتند اما در آغاز مسابقه مسئولان برگزار کننده دیدار گاف بزرگی دادند.
هنگام پخش سرود ملی کشورها سرود شیلی را به جای اروگوئه پخش کردند. برخی از بازیکنان اروگوئه در ابتدا متوجه اشتباه به وجو آمده نشدند اما سپس از اتفاق پیش آمده دلخور شدند. با این حال با احترام تا پایان به سرود ملی گوش دادند.
پس از بازی مسئولان برگزار کننده بیانه ای را ارسال کردند و از تیم فوتبال، فدراسیون و مردم اروگوئه عذرخواهی کردند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.