«آنخل دی ماریا» دلیل شادی خاص خود را اعلام کرد
بازیکن تیم ملی فوتبال آرژانتین علت شادی خود پس از گلزنی مقابل شیلی را اعلام کرد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم فوتبال آرژانتین امروز سه شنبه موفق شد با نتیجه دو بر یک از سد شیلی در رقابتهای کوپا آمهریکا بگذرد.
گل نخست آرژانتین توسط «آنخل دی ماریا» به ثمر رسید و گل دوم هم با پاس این بازیکن و به وسیله «اور بانهگا» وارد دروازه شیلی شد.
دی ماریا پس از گلزنی اقدام به نشان دادن پیراهنی کرد که بر روی آن نوشته ای به زبان اسپانیایی به چشم می خورد.
ستاره تیم فوتبال آرژانتین در توضیح این کار خود گفت: مادر بزرگ مادری ام چند ساعت قبل از این بازی فوت شد و اگر من بازی نمی کردم روحش آزرده می شد.
دی ماریا افزود: من این گل را به مادر بزرگم تقدیم کردم. روی پیراهنی که به دست گرفته بودم نوشته بود:«مامان بزرگ، خیلی خیلی دلم برات تنگ می شه.»
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.