کد خبر:۵۱۶۴۱۳
هدایتی زهرش را به استقلال ریخت!/ پیشنهاد وسوسه انگیز پرسپولیس به امیری
وحید امیری در حالی با استقلال به توافق اولیه دست پیدا کرده که با پیشنهاد وسوسه انگیز پرسپولیس مواجه شده .
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، باشگاه رقیب مبلغ یک میلیارد و پانصد میلیون تومان به امیری پیشنهاد داده که از سوی هدایتی ششصد میلیون از این قرارداد به صورت نقد و زمان امضای قرارداد وعده داده شده است تا همین پیشنهاد وسوسه انگیز و البته شیطنت های بیرانوند سبب شده باشد که امیری تا به این لحظه قرارداد خود را با استقلال امضا نکرده باشد .
با این حال منصوریان با حضور در اردوی تیم ملی با امیری برای حضور در استقلال توافق کرده و در صورتی که وسوسه میلیاردی پرسپولیس روی امیری اثر نگذارد، این بازیکن تا آخر هفته قرارداد خود را با استقلال به امضا می رساند .
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
این پول ها توی جامعه ما هست و ما شاهد
فقر و بیکاری و خودکشی و مزد کارگر و شلاق و ....
والله روا نیست
حتی خبر این وقایع هم در حق غالب مردم ظلم است
این الگوهای ساختگی رسانه ها مانند بادکنکی هستند که از باد زیاد می ترکند
عاقبت مهرداد اولادی چی شد ؟