سكوت سران فتنه در قبال پاره كردن عكس امام حاكي از رضايتشان از اين اقدام است
به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، در بخشي از بيانيه جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه فردوسي مشهد با اشاره به اينكه در حاشيه برگزاري مراسم روز دانشجو تصاويري منتشر شد كه در آن عدهاي لاابالي اقدام به پاره كردن و آتش زدن عكس بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي كردند، آورده است: با وجود جريحه دار شدن قلوب مسلمانان و آزادگان جهان، آنچه همه را به تامل وا مي دارد سكوت معنادار ناكثاني است كه تا ديروز خود را براي اخذ چند برگه راي يار امام مي خواندند و امروز در توهين آشكار هوادارانشان به حضرت امام(ره) كه به تحريك بيانيه آنها به خيابان ريختند، سكوت اختيار مي كنند تا همين چند برگ راي ديگر نيز از دستشان خارج نشود.
اين بيانيه با بيان اينكه اين تصاويري كه در چند روز گذشته با استقبال بنگاههاي دروغ پراكني غرب همراه بود پيش از آنكه ذات پليد عملههاي شكست خورده و پادوهاي سوروس را نشان دهد، نمايش اوج بي غيرتي اين عده وطن فروش بود، تصريح كرده است: عشق و احترام مردم ايران و ساير آزادگان جهان به امام خميني (ره) نه تنها به دلايل عقيدتي و مذهبي بر مي گردد بلكه ايشان اسطوره جاويد مقاومت، ايستادگي، اقتدار و آزادي ملت ايران و همه آزادگان جهان در شب سياه و ظلماني استبداد و استكبار بوده و تا ابد خواهد ماند.
اين بيانيه در ادامه مي افزايد: با اين حال سكوت معنادار ناكثاني كه از سويي ارتباط خانوادگي با ليدر فكري و همراه ديروز مسعود رجوي و گروهك جاني وي داشته و از ديگر سو بر همراهي با امام(ره) فخر فروشي مي كنند و بيانيههاي دشمن شاد كن و تخيلي مليجك اصلاحات و شعبان بي مخ دهه اخير ايران، همگي حاكي از رضايت آنها از انجام اين اقدام پليد دارد.
جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاههاي فردوسي مشهد در ادامه بيانيه خود آورده است: در واقع اگر نبود آن «ننگين نامه بدون سلام و والسلام» به مقام عظماي ولايت، مير و مليجك را جرات رويارويي با ايشان و مقابله عيان با جمهوري اسلامي نبود، لكن ريشه همه اين هتك حرمتها و گستاخيها به جرقه آتش فتنهاي بر مي گردد كه دود سفيدش از آتش فشان خشم و نفرت چندين دوره بي محلي مردم و راي نياوردن در انتخاباتها بلند مي شود به طوريكه تمام مصايب پس از انتخابات و توهين به نظام و رهبري و جسارت اخير به حضرت امام (ره)از همان معبر «حب الدينا راس كل خطيئه» عبور كرده است.
اين بيانيه با اشاره به اينكه افراطي گريها و انسداد فكري- سياسي موسوي و كروبي در ماههاي اخير منجر به ريزش شديد حاميان انتخاباتي آنها شد، آورده است: اين ريزش تا جايي صورت گرفت كه جز حمايت جلادان و چاقوكشان بين المللي، تنها يار غار آن ها در ايران اقليتي «ضد انقلاب» باقي مانده است و آحاد مردم و متدينين كمپ انتخاباتي آنها از اين كارزار «رنگ و ننگ و زنگ» پا پس كشيدهاند.
اين بيانيه در ادامه با اشاره به اينكه بسياري از آحاد مردم با اين نظر جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه فردوسي مشهد موافقند كه اگر چه شروع اين بازي سخيف با معارضين با خط امامت ولي فقيه بوده است ولي تمام كردن اين بازي با امت حزب الله است، مي افزايد: امروز عمر سياسي مهندس موسوي و شيخ كروبي در ايران به سر رسيده وليكن اين جسدهاي سياسي در معبري تشييع مي گردند كه سالها پيش رجوي و بني صدر و كشميري از آن راه تشييع سياسي شدند.
جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه فردوسي مشهد در پايان بيانيه خود با اعلام حمايت از بيانيه مدبرانه جامعه مدرسين حوزه علميه قم و اقدام شجاعانه و به هنگام آن حوزه بزرگ اسلامي و هم صدا با خروش دانشجويان و امت حزب الله در دانشگاههاي سراسر كشور به رياست قوه قضائيه آيت الله آملي لاريجاني اعلام مي دارد كه هر چه زودتر به جرائم ام الفتنههاي اخير رسيدگي كند و اولين گامشان را در تغيير مديريت قوه قضائيه با محاكمه سران فتنه آغاز كنند و مطمئن باشند كه مردم همان پشتوانه و سرمايههاي نظام قاطعانه از اين اقدام شجاعانهايشان حمايت خواهند كرد.
لازم به ذكر است مواضع جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه فردوسي مشهد در رابطه با ديدار اخير اعضاي اين شورا با هاشمي رفسنجاني و نقد نظرات بي پردهشان به زودي در بيانيهاي تحليلي به اطلاع دانشجويان گرامي و ملت عزيز ايران خواهد رسيد./انتهاي پيام/