به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ علي موالي گفت: همواره در ايامي خاص مانند ماه مبارک رمضان شاهد افزايش اقدامات خيرخواهانه برخي از افراد در فضای مجازی و حقیقی هستيم، اما متاسفانه مجرمان نيز از اين فرصت سوء استفاده کرده و تحت عناويني مانند کمک به ايتام، زندانيان يا نيازمندان اقدام به کلاهبرداري مي کنند.
وي با بیان اینکه افراد سودجو با انتشار تصاويري از مستأجران بي خانمان، کودکان بيمار و سرطاني و... در شبکه هاي اجتماعي تلاش مي کنند تا احساسات مردم را تحريک کرده و از اين طريق به نيات خود برسند، افزود: اين افراد وجوهاتي را از طريق درگاه هاي که معرفي مي کنند دريافت کرده اما اکثر اين درگاه ها جعلي بوده و هرگز به دست افراد نيازمند نمي رسد.
موالي ادامه داد: کلاهبرداران با بارگذاري سايت هاي جعلي ادعا مي کنند که کارشان خيرخواهانه است اما متاسفانه صحت نداشته و حتي امکان دارد درگاههايي که بارگذاري مي شود فيشينگ باشد و اطلاعات حساب هاي بانکي افراد از طريق فيشينگ دریافت شود و به جاي اينکه اين وجوهات به نفع افراد نيازمند ضبط شود از اين طريق به دست افراد هکر برسد.
رئيس پليس فتای قم تاکيد کرد: مردم هرگونه کمک خود را به نیازمندان توسط موسسات شناخته شده و داراي مجوز انجام دهند.
وي افزود: شهرونداني نيز که قصد دارند از طريق شبکه هاي مجازي وجوهات شرعي، کفاره روزه يا فطريه را پرداخت کنند سعي کنند از طريق شرکت ها و موسساتي اقدام کرده که حساب هاي آنها از طريق رسانههای جمعي راديو و تلويزيون اعلام مي شود و از واريز اين وجوهات به حساب هاي نامعتبر و شخصي افراد خودداري شود.