آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۷۳۳۶
یورو ۲۰۱۶؛

شکست آلبانی ۱۰ نفره برابر سوئیس

تیم ملی فوتبال سوئیس در دومین دیدار مسابقات یورو ۲۰۱۶، تیم ملی آلبانی را با تک گلی که در دقیقه پنج به ثمر رساند، از پیش روی برداشت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در این دیدار که در چارچوب گروه اول مسابقات یورو 2016 فرانسه و از ساعت 17 و 30 به وقت تهران برگزار شد، «فابیان شار» مهاجم تیم ملی سوئیس موفق شد در دقیقه پنج دروازه تیم ملی آلبانی را بازکند.

 

لوریک سانا بازیکن تیم آلبانی در دقایق 23 و 37 از داور بازی کارت زرد گرفت و کارت دوم به قرمز تبدیل و اخراج شد تا این تیم از 15 دقیقه پایانی نیمه اول 10 نفره بازی را ادامه دهد.

 

در ادامه این دیدار تلاش های منسجم تیم ملی سوئیس برای زدن گل های بیشتر به تیم آلبانی موفق نبود و دروازه بان آلبانی نقش پررنگی در بسته نگهداشتن دروازه خود بعد از گل دقایق ابتدایی داشت.

 

همچنین داور در این دیدار به فابین شار (14) و والون بهرامی (67) از تیم ملی سوئیس و ارگیس کاس (63) و بوریم کوکلی(90) از آلبانی کارت زرد نشان داد.

 

سوئیس با این پیروزی 3 امتیازی شد و به دلیل گل زده کمتر در رده دوم جدول گروه اول و پایین تر از فرانسه قرار گرفت. شب گذشته تیم ملی فرانسه در دیدار افتتاحیه این رقابت ها، تیم ملی رومانی را دو بر یک شکست داد.

 

در ادامه این رقابت ها قرار است از گروه دوم، تیم های ولز و اسلواکی از 20 و 30 دقیقه و تیم های انگلیس و روسیه نیز از ساعت 23 و 30 دقیقه به مصاف هم خواهند رفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار