کد خبر:۵۱۸۱۶۲
لیگ جهانی والیبال/

تقابل چهار مربی نامدار قاره آمریکا در ریو

حضور چهار مربی نامدار از قاره آمریکا در گروه B۱ هفته نخست لیگ جهانی، رقابت های ریودوژانیرو را متمایز از دیگر شهرهای این مسابقات کرده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سطح لیگ جهانی والیبال از روز پنج شنبه 27 خردادماه با حضور 12 تیم در سه شهر سیدنی در استرالیا، کالینینگراد روسیه و ریودوژانیرو برزیل آغاز می شود.

 

تیم ملی والیبال ایران که حالا به ریو رسیده است، در هفته نخست لیگ جهانی و در ریودوژانیرو به مصاف تیم های برزیل، آمریکا و آرژانتین می رود.

 

نکته جالب توجه این رقابت ها این است که سرمربی گری هر چهار تیم را مربیانی از قاره آمریکا برعهده دارند که همین مساله جذابیت های گروه B1 را بیشتر از دیگر گروه ها خواهد کرد.

 

برونو رزنده (برزیل)، خولیو ولاسکو (آرژانتین)، جان اسپروا (آمریکا) و رائول لوزانو (ایران) مردانی هستند که مسابقات این گروه، تحت تاثیر تفکرات آنها خواهد بود.

 

میزبانی کشوری از حوزه جنوب آمریکا نیز هیجان این موضوع را بیشتر می کند.

 

تیم ملی والیبال ایران در نخستین مسابقه خود ساعت 21 و 40 دقیقه روز پنج شنبه به وقت ایران به مصاف برزیل میزبان این رقابت ها می رود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار