کد خبر:۵۱۸۲۵۲

شاگردان شمسایی در دیداری دوستانه به پیروزی رسیدند

تیم فوتسال تأسیسات دریایی در دیداری دوستانه مقابل مقاومت کرج به برتری دست یافت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم فوتسال تأسیسات دریایی عصر امروز در دیداری دوستانه به مصاف مقاومت کرج رفت که در پایان با نتیجه دو بر یک به پیروزی رسید.

 

ابوالقاسم عروجی و وحید شمسایی گل‌های تأسیسات دریایی را به‌ثمر رساندند. تأسیسات در این دیدار محمدرضا سنگ‌سفیدی، حاجی‌بنده و حسین طیبی را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشت، همچنین شجری هم به علت اینکه در دوران امتحاناتش به سر می‌برد با اجازه کادر فنی غایب بود. مجید رئیسی نیز به علت مصدومیت در این بازی فرصت اندکی پیدا کرد که به میدان برود.

 

وحید شمسایی سرمربی بازیکنان تأسیسات در مورد این بازی به خبرنگار فارس، گفت: با وجود اینکه ما چند بازیکن خود را در اختیار نداشتیم، اما توانستیم جوانان خود را محک خوبی بزنیم و از کادر فنی مقاومت تشکر می‌کنم که این فرصت را برای ما فراهم کردند. امیدواریم تا پیش از اعزام تیم به جام باشگاه‌های جهان یک بار دیگر مقابل این تیم قرار بگیریم.

 

این دیدار به میزبانی تاسیسات برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار