اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، امیر فرح نسب، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی منابع طبیعی- محیط زیست در گرایش زیستگاه ها و تنوع زیستی این واحد در این خصوص گفت: گونه های جانوری شاخص سلامت اکوسیستم های مختلف بوده و حضور یا عدم حضور گونه های جانوری در یک اکوسیستم، سلامت یا عدم سلامت آن اکوسیستم را هشدار می دهند.
وی ادامه داد: به همین منظور با حمایت دانشکده محیط زیست و انرژی، سایت دانشگاه علوم و تحقیقات با وجود دو اکوتون و پوشش زیستگاهی کوهستانی و دشتی-استپی، جهت مستعد بودن حضور فون جانوری و تنوع پرندگان مورد پایش قرار گرفت.
به گفته فرح نسب، این مطالعه در 3 فصل پاییز و زمستان سال 1394 و بهار سال 1395 در اثر بازدیدهای مکرر میدانی از نقاط مختلف سایت دانشگاه و نواحی همجوار انجام پذیرفت .
وی تصریح کرد: در اثر کمین های چندین ساعته در بیتوته گاه و اطراف محل اقامت و لانه گزینی هر گونه، نتیجه ی حاصله، شناسایی، عکسبرداری و معرفی 51 گونه پرنده متعلق به 7 راسته و 24 تیره از پرندگان ایران بود . با توجه به شناسایی و مشاهده ی این تعداد گونه پرنده ، نتیجه ی حاصله، سلامت در اکوسیستم به واسطه ی وفور منابع غذایی مرتبط با جیره ی غذایی هر گونه و امنیت در زیستگاه محل اقامت گونه ها، بوده است.
لازم به ذکر است پرندگان شناسایی شده عموما از نوع پرندگان شاخه نشین و درخت زی، دشت زی، بوته زی و صخره زی بوده و عموم رژیم غذایی آنها را دانه ها، حشرات و جوندگان به خود اختصاص می دهند.